MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yukarı Çık Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar,

Sitemde "Yukarı Çık" dediğim zaman anasayfaya yönlendirmeye başladı. Oysa ki kodlama doğru;

Kod:
<a href="#top">{$lang->bottomlinks_returntop}</a>

Bu kod olmasına rağmen footer'da anasayfa dışında her yerde geri anasayfaya yönlendiriyor. Sadece ana safyada işliyor. Sürümüm 1.6.14 ve son zamanlarda sadece "Google Seo Plugin 1.6.7" kurdum sitemde onun dışında da hiçbir şey kurmadım. Ama yine başka bir siteme yeni kurmama rağmen onda sorun yok :/ Neden olabilir yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler Mahcup

Bu arada site adresi:

Kod:
potterkafa.com

Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler Mahcup
Her temadamı aynı sorun var yoksa sadece bir temadamı ?
headera koycan
(09-07-2014, Saat:01:26)-NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her temadamı aynı sorun var yoksa sadece bir temadamı ?

Hocam her temada var evet. Nasıl - Neydi

(09-07-2014, Saat:01:33)DOGANORAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]headera koycan

Hocam ben onu demiyorum hani en altta normal seçeneklerde (RSS Beslemesi, İçeriğe Git, Yukarı Çık) oradakinde sorun var diyorum Nasıl - Neydi
suan denedm yukarı gidiyor ?
(09-07-2014, Saat:03:05)DOGANORAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]suan denedm yukarı gidiyor ?

Hocam herhangi bir konuyu girip öyle deneyin anasayfada çalışıyor sadece diğerlerinde geri anasayfaya yönlendiriyor Nasıl - Neydi
öneririm.

Kod:
http://tr.tasarimaraci.com/showthread.php?tid=600
Hocam sağ olun ama o soruna çare değil ki :/ Ben aşağıdakini nasıl düzeltebilirim :/

Düzenleme: Arkadaşlar sorunu çözdüm:

Şablonlar >> Kullandığınız Tema >> headerinclude Şablanları >> headerinclude aç;

Bul:

Kod:
<base href="{$settings['bburl']}/" />

Bu kodu sildiğinizde sorun ortadan kalkıyor fakat kodun ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok :/ Birde MyBB Depo Pro-V9 Temasının headericlude şablonunun üst kısmındaki kodları kopyalayıp diğer temaya yapıştırırsanız sorun çözülüyor.

Kolay gelsin, İyi forumlar.