MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google seo 404 not found hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Google seo 404 not found hatası alıyorum , http://mybbdepo.com/showthread.php?tid=8916

Bu konudakileri denedim ama olmadı üzgün Bende functions.php ayarlarını uygula butonuna basmıştım değişiklikleri geri al ' a tıklamayı denedim hata düzeldi fakat şuanda böyle bir hata alıyorum :

Seo URL-ler pasif durumda ! Aktif etmek için aşağıdaki linkten ./inc/functions.php dosyasına değişikleri uygulayınız.
Yönlendirmeler etkin fakat, Seo URL-ler pasif durumda ! MyBB default URL-lerin yerine, SEO URL-lerini aktif edebilmek için aşağıdaki linkten ./inc/functions.php dosyasına değişiklikleri uygulayınız.

Bunları yaparsam 404 hatasını alacağım , sizce bu değişiklikleri geri almam bana bi zararı oldumu ?
Google seom nekadar çalışıyordur şuan etkisi varmıdır şuanda ?
Veya bu 404 not found hatasını nasıl aşabilirim ?
Google Seo kurulumunu tekrar gözden geçir sorunun kalmaz bu eğer yapılan ayarları geri aldıysan tekrar ayarlaman gerekir .htaccess dosyana göre google seo kapatırsan google indexlediği sayfaları göremez 404 hatası birikir hit düşüşü yaşarsın ayarlarını komple eski haline çevirmen içinde bir daha anlatmaya gerek yok google seo plugin konusunda mevcut ordan bakabilirsin
Kurulumun aynısını yaptım fakat haala böyle üzgün
site adresin nedir
Back link diyorlar şimdi öm den atıyım sana