MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Database Yedeği kurma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar forumun admin kpsinden veritabanı yedeği aldım.Backup_1312312 bilmemne adlı bi dosya.Forumda bi velet tüm konuları silmiş nasıl yükleyebilirim ?

Bu hatayı alıyorum.
Kod:
SQL sorgusu:

-- MyBB Database Backup
-- Generated: 30th June 2014 at 02:08
-- -------------------------------------

CREATE TABLE `cometchat` (
  `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `from` int(10) unsigned NOT NULL,
  `to` int(10) unsigned NOT NULL,
  `message` text NOT NULL,
  `sent` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
  `read` tinyint(1) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
  `direction` tinyint(1) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
  PRIMARY KEY (`id`),
  KEY `to` (`to`),
  KEY `from` (`from`),
  KEY `direction` (`direction`),
  KEY `read` (`read`),
  KEY `sent` (`sent`)
) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=416 DEFAULT CHARSET=utf8;
MySQL çıktısı: Belgeler

#1050 - Table 'cometchat' already exists
Site Adresinizi Konuya Eklermisiniz Süper
Hocam bununla site adresiyle ne alakası var... Benim bildiğim phpmyadmin 'den "Dışa Aktar" ile yedek alınır, "İçe Aktar" ile de yedeği geri yüklersin. Sanırım aldığın yedeği phpmyadmin 'den dediğim gibi "İçe Aktar" ile geri yükleyeceksin. Kolay gelsin.
(06-07-2014, Saat:13:45)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam bununla site adresiyle ne alakası var... Benim bildiğim phpmyadmin 'den "Dışa Aktar" ile yedek alınır, "İçe Aktar" ile de yedeği geri yüklersin. Sanırım aldığın yedeği phpmyadmin 'den dediğim gibi "İçe Aktar" ile geri yükleyeceksin. Kolay gelsin.

Kategori Mybb Sorunlarınız Site Adresini Yazsa İdi Anında Yazcaktım
#1050 - Table 'cometchat' already exists

açık açık anlatmış hocam lakin kategori yanlış mybb sorunu değil bu tam olarak wm sorunu bence.
(06-07-2014, Saat:16:11)ßyßilæl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-07-2014, Saat:13:45)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam bununla site adresiyle ne alakası var... Benim bildiğim phpmyadmin 'den "Dışa Aktar" ile yedek alınır, "İçe Aktar" ile de yedeği geri yüklersin. Sanırım aldığın yedeği phpmyadmin 'den dediğim gibi "İçe Aktar" ile geri yükleyeceksin. Kolay gelsin.

Kategori Mybb Sorunlarınız Site Adresini Yazsa İdi Anında Yazcaktım

Hocam napacaksınız adresi yazdığında siteye girip bizzat yedeği mi yükleyeceksiniz..? Öyle bir şey olsa ö.m 'dan size adminlik bilgilerini yollardı adam zaten.. Daha kaç kere daha "soru" ile "sorun" kelimesinin ayrımını iyi yapmamız gerektiğini belirteceğim.. Kategori adı "MyBB 1.6 Soru ve Sorunlarınız".. Daha yazmama gerek yok yeterince anlaşılıyordur sanırım.. İyi forumlar.
Arkadaşlar hata veriyor yardımcı olun lütfen #Güncel
Cometchat tablosu zaten varmis olay bu. Once eski olani kaldirin daha sonra yukleyin. Eger full yedekse dbyi bosaltin tekrar ice aktarin Melek - Masum
Sayfalar: 1 2