MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rank Tasarımı Satılık
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar ;

Yoğun İstek Üzerine Rankları Satışa Sunmaya Karar Verdim .

Özellikler ;

- Ranklar Tek Tek PSD Şeklinde ,

- Ranklar Forumexe'ye asla özenilmedi ,

- Rankları Alan Kişiye Yardım Edilecektir ...

Fiyat ;

15 TL Mobil Ödeme Şeklinde ..

Bir Görüntü ;

resim

Not: Almak İsteyenler skype : hasankexe / forumatak_destek
E yeter artık banlayın şunları arkadaş ya. Her gün 10 tane forumexe paylaşımı görmek zorunda mıyız arkadaş biz. Hepsi de birbirinin aynısı, hani değiştirsen falan anlarız da arkaplan değiştirip 30 liraya satıyor bir de... Ne yüzsüz insanlarsınız siz böyle.
eleştiriniz için teşekkürler, sizde öylesiniz. Artık böylelerinde gözlük takması gerek .

Forumexe
resim

Bizimki

resim
(02-07-2014, Saat:16:27)HasanKExe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eleştiriniz için teşekkürler, sizde öylesiniz. Artık böylelerinde gözlük takması gerek .

Forumexe
resim

Bizimki

resim

Gerçekten çok farklı bir tasarım. Saygı duydum. Oradaki yaratıcılık, özgünlük.. Harika yani. Hiç benzerlik bulamıyor insan ben utanır yorum atamazsınız diyordum fakat siz ciddisiniz. Ne diyelim artık kolay gelsin.
Arkadaşım sen ciddimisni ya Açık Ağızlı Gülümseme 30 TL ' ye premium temalr satılırken sen etraftan alıntı yaptıgın rankıı 30 TL'ye satacaksın. Şaka gibi ya inanamıyorum.
15 Tlye indirilmiştir .
Ya gerçekten yeterin artık. Nedir bu fexe özentiliği, sevgisi?? Nedir arkadaş yani parasız dağıtırsın anlarım, ancak ilk 30 TL ye satmaya çalışıp 15 TL'ye vermek ne kadar değişik bir zihniyet. Bırakın artık şu fexe özentiliğini yeterin artık yahu.!
tamamen çakma rankları bu rankların aynıları renk değiştir bedava dağıtıllıyor bu araalar akıllılar çoğaldı 15 tl Açık Ağızlı Gülümseme komiksin 15 tl ye özgün bir şey ve kaliteli olsa neyse kırıcı olabilir ama bu ranklar 5 para etmez bilesin bedava dağıtılıyor neyin kafası bu
Sayfalar: 1 2