MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Admin Paneli İngilizce Oldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Web site Site Adresi : SultanPapaganlari.Com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.13
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Google seo

Hata-Sorun Sorun açıklaması :

Arkadaşlar merhaba admin paneli durup dururken kendi kendine ingilizce oldu herhangi bi işlem vs hiç birşey yapmadım, ne yaptıysam cözüme ulaşamadım nasıl türkceye çevirebilirim?

http://mybbdepo.com/admin-panelim-yabanc...onusu.html Bu Cözümü denedim olmuyor.
Hocam İnc> langues Klasörünün Dosya İzinlerini 777 Yaparmısınız Ayrıca Alt Klasörlere'de Uygula'yı İşaretlemeyi Unutmayın.
(26-06-2014, Saat:07:28)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam İnc> langues Klasörünün Dosya İzinlerini 777 Yaparmısınız Ayrıca Alt Klasörlere'de Uygula'yı İşaretlemeyi Unutmayın.

Merhaba Hocam Yorumunuz İçin Teşekkürler Ama Zaten Tüm İzinler 777 Alt Dosyalarıda Öyle..
755 Denermisiniz Rica Etsem ?
(26-06-2014, Saat:08:37)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]755 Denermisiniz Rica Etsem ?

755 de denedim hocam olmuyor, ne yapıysam türkce olmuyor Gülümseme
Yönetici loglarına bakarak kim ne yapmış görebilirsiniz.

inc/languages dosyalarını yeniden atın ve Admin KP -> Configuration -> Control Panel Preferences (Global) -> Control Panel Language -> Türkçe ( TR ) seçiyoruz -> Save Settings diyoruz ve işlem tamamlanmıştır.

Daha sonrada çerezlerinizi temizleyin.
(26-06-2014, Saat:09:02)-NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yönetici loglarına bakarak kim ne yapmış görebilirsiniz.

inc/languages dosyalarını yeniden atın ve Admin KP -> Configuration -> Control Panel Preferences (Global) -> Control Panel Language -> Türkçe ( TR ) seçiyoruz -> Save Settings diyoruz ve işlem tamamlanmıştır.

Daha sonrada çerezlerinizi temizleyin.

Ya hocam okumuyormusunuz? ilk mesajımda belirttim o işlemleri yaptım olmuyor..Bu dediklerinizi defalarca dedim, ilk mesajımdada dedim zaten ama okuyan yok Gülümseme yorumunuz için yinede teşekkürer..
Hocam bende olmustu inc'in ayarlarıla oynadıgım için olmustu sonra dosya izinlerini düzelttim oldu sizde nedense olmuyor bilemiyorum.
Sayfalar: 1 2 3