MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yönlendirme Döngüsü Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Kod:
scriptburada.net

Websitemi sabah kontrol ettiğimde konulara girmeye çalışırken "Bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var" hatası alıyorum.

Ayriyetten, sitemde virüs var. İframe kontrolü yaptım fakat bulamadım. Bazen farklı adreslere yönlendiriyor. (Genelde adult sitelere)
hocam sitenize girdim böyke bir hata almıyorum
(25-06-2014, Saat:10:13)beta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam sitenize girdim böyke bir hata almıyorum

Konulara girmeyi denediniz mi?
Kod:
http://scriptburada.net/konu-teknodizayn-v5-seri-ilan-scripti.html?action=lastpost
1)”Bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var” hatasını çözmek için öncelikle yazdığınız kodlara tekrar bakın. ” Response.Redirect” komutlarının kullanımı sonsuz döngüye girmiş olabilir. Bu satırın bulunduğu kodları teker teker yorum satırı yapıp hangisinin sonsuz döngüye girdiğini bulun ve orada ki kodlarınızı alternatif kodlarla değiştirin. Mesela login sayfanıza çok fazla yönlendirme var diyorsa, yönlendirmenizi kayıt sayfasına yapın. Tabii tasarımınızı etkilemeyecek şekilde..

2)İkinci olarak, projenizi açtığınız browserden kaynaklanabilir bu durum. Bunun içinde chrome da geçmişi ve tüm çerezleri temizlemeniz gerekecek. geçmiş,tüm tarama verilerini diyip en baştan temizle dioruz.
resim
Bu işlem sonunda sorun çözülmemiş olursa, chrome kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerden, kısayol sekmesini tıklıyoruz. Orada ki hedef kısmına bir boşluk bırakıp şunu yazıyoruz “-allow-running-insecure-content”.
resim

konularadas girebiliyorum
3 farklı tarayıcı ile denedim. Çerezlerini temizleyipte denedim. Chrome ve firefoxta yönlendirme hatası veriyor. İe'de ise "Belirtilen Konu Forumumuzda Mevcut Değil." hatasını alıyorum.
MySql yedeğiniz elinizde varsa silip tekrar kurun düzelebilir. Gülümseme
Öncelikle Çeviri linklerini düzenlerseniz sevinirim.

İkinci olarak sitenize malware virüsü bulaşmış.Bunu nasıl temizleyeceğiniz ile ilgili internette bir çok kaynak mevcut.Size tavsiyem daha iyi bir antivirüs kullanmanızdır.
(25-06-2014, Saat:10:40)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle Çeviri linklerini düzenlerseniz sevinirim.

İkinci olarak sitenize malware virüsü bulaşmış.Bunu nasıl temizleyeceğiniz ile ilgili internette bir çok kaynak mevcut.Size tavsiyem daha iyi bir antivirüs kullanmanızdır.

Çeviri linklerinde sorun yok. Türkçe çeviri linki de var.
Sayfalar: 1 2