MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sizce forumumun daha aktif olması için ne yapabilirim?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
forum

Kod:
dikkatteknoloji.com

pek aktif olmadığını düşünüyorum. her türlü öneriye açığım Süper
Forumun tam oturmamışken onclick reklamlar sadece ziyaretçi kaybettirir sana. Önerim forum biraz gelişinceye kadar o reklamları kaldırman.
(24-06-2014, Saat:16:16)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumun tam oturmamışken onclick reklamlar sadece ziyaretçi kaybettirir sana. Önerim forum biraz gelişinceye kadar o reklamları kaldırman.

Öneri için teşekkürler Süper Kaldırdım. Başka ne yapabilirim?
bence güzel etkinlikler düzenleyin hediyeleri de güzel olsun orta dereceli bir terfi sistemi yapın üyelerin içine istek gelsin Gülümseme
(24-06-2014, Saat:17:26)ParpaLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence güzel etkinlikler düzenleyin hediyeleri de güzel olsun orta dereceli bir terfi sistemi yapın üyelerin içine istek gelsin Gülümseme

Sizce ne gibi etkinlik düzenleyebilirim?
Başka önerisi olan yok mu?
Bkz: Madde 8.a. MyBBDepo ''Genel Sohbet'' bölümünde siteleriniz için; sitem nasıl olmuş, sitem hakkında önerileriniz, tema yaptım önerileriniz, vb. gibi konular açmak yasaktır. Sitenizi tanıtmak istiyorsanız eğer ''Site sunumları'' bölümünden bunu yapabilirsiniz, forum ortamından kesinlikle bu tür konulara izin verilmeyeceği gibi görüldüğü takdirde direk silinip + konuyu açan kişi veya kişilere ''uyarı puanı'' verilecektir.

Kod:
http://mybbdepo.com/mybb-depo-forum-kurallari-konusu.html