MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hdfilmkrali.com Domaini Satılıktır !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Alan Adı: hdfilmkrali.com
Bitiş Tarihi: 18 Mayıs 2015
Registar: İHS(ihs.com.tr)
Transfer Ücreti: Firma içi transfer ücretsiz.
Minimum Fiyat: 10 TL
Özel Notlar:
Ödeme yolu paypal ve iş bankası kabul edebilirim. Domainin tescil edilmesi üzerinden 1 ay geçmiştir ve hiçbir arama motorunda banı,cezası bulunmamaktadır.1 ay'da işletmeye çalıştım fakat bıraktım yani pek birşey yapılmadı domainde temizdir Gülümseme

Satış mültidir:
Kod:
http://wmaraci.com/forum/alan-adi-alim-satim/hdfilmkrali-com-satiliktir-155485.html

Kod:
http://www.r10.net/site-satisi/1277506-hdfilmkrali-com-satiliktir.html
Sitenize girilmiyor, inceleyemiyoruz ki. Kararsız

"Sunucu bulunamadı" hatası veriyor.
(18-06-2014, Saat:19:31)#Criss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitenize girilmiyor, inceleyemiyoruz ki. Kararsız

Sitenin içeriğini satmıyor sadece domaini satıyor.Biraz konuyu inceliyelim.
(18-06-2014, Saat:19:37)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-06-2014, Saat:19:31)#Criss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitenize girilmiyor, inceleyemiyoruz ki. Kararsız

Ancak şöyle bir durum var;
+ Siteyi incelemeden neden alıyorsunuz ki? İnceleyerek siteyi tanıyabilirsiniz veya iyice inceleyebilirsiniz.
Criss kardeşim dalgamı geçiyorsun Gülümseme adam Domain satıyor Açık Ağızlı Gülümseme yani hdfilmkrali.com ismini Açık Ağızlı Gülümseme ne gereği var siteyi incelemesinde Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Satın alacak kişi hosting bağladıkdan sonra içini inceleyebilirsin Açık Ağızlı Gülümseme
(18-06-2014, Saat:19:40)#Criss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(18-06-2014, Saat:19:37)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Ancak şöyle bir durum var;
+ Siteyi incelemeden neden alıyorsunuz ki? İnceleyerek siteyi tanıyabilirsiniz veya iyice inceleyebilirsiniz.

İnternette birçok ''Sadece'' domain satılışı yapılıyor ve sitelere ulaşımıyor. Belki kurulu olsa bile (böyle olan satışlarda mevcut) sadece domaini verecektir yedeksiz vs. Sonuçta böyle satılan birçok site var ve konuyu kirletme hakkınız olduğunu hiç düşünmüyorum.
Arkadaş yanlış anlamış, fazla üzerinde durmaya gerek yok.
Domain güzel alana şimdiden hayırlı olsun, size hayırlı satışlar dilerim.
Dostum bak böyle güzel bir domaini bu kadar ucuz bir fiyata bulmak gerçekten imkansız gibi ve Machine 15 TL gibi bir ücrete satıyor. Elalem artık film sitelerinin adını o kadar saçma şeyler yapıyorki çünkü domain ismi kalmamıs. filmiizleyelimhd.com felan böyle saçma şeyler , Machine ise hdfilmkrali.com hem .com hemde anlamli br ismi var. Bu Zaten hemen alacaklardır bu domaini r10.net'ten felan hızlı olun derim.. Ayrıca Machine iyi satışlar diliyorum Fiyatı arttır derim şahsen.
Sayfalar: 1 2