MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: GFOX Tema Çizim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar Bir Tasarım Yapdım Basitce Sitemi İdare Edecek Sekilde Ama Kodlama Bilgim Yok Kodlama Bilgisi Olan Arkadaş Temayı Kodluyabilirmi ?

Grafik İşlerini Bırakmıştım Epey Vakit Sonra Başlayınca Böyle birşey Çıktı .


Tasarım :

resim
Biraz özentilik var temada, fontu büyük tutmuşsun ve temada header footer tamam da temayı tamamen iskeletini hazırlayıp koyarsan belki kodlamak isteyen olabilir.
Yorum mu istiyorsun tam anlamayadım, yoksa koda dökücek birini mi arıyorsun.Ben yine de yorum yapıyorum, umarım problem olmaz senin için Gülümseme

Benim için çok göz yorucu geldi, bu tarz tasarımlar artık pekte webde kullanılmıyor. Özellikle şu üst menü ve logo kısmında ki color değiştirilmesi gereken yerler diye düşünüyorum. Ayrıca menüde hover veyahut active kısmında ki arkaplan da eşitsizlik var. Üst kısmında çok boşluk var direkt göze çarpıyor. Ayrıca yeni bir sekmede büyültüp bakıyorum ekran görüntüsüne ve ekranımın neredeyse tamamını kaplarken içerik namına pekte bir şey bırakmıyor. Göz yorması bir yana fontların boyutu çok yüksek duruyor. Fontları daha makul bir seviyeye indirip içerik için alan bırakmalısın.

Tabi bunlar benim görüşüm, kolay gelsin Gülümseme