Site Adresi :
MyBB Sürümü : 1.6.13 (pro-v11
Kurulu Eklentiler : GGoogle seo. Fan sayfası
Sorun açıklaması : Arkadaşlar şimdi siteye herşey normal bir şekilde giriyor sonra admin paneline girip foruma bakıma alıcam tamam bakıma alma tuşuna basıyorum
den hosting alıyorum birden bi bakıyorum
Kod:
www.error.hostinger.eu/403.php
adresine yönlendiriyo konu açarkende böle oluo ama sadece uzun konular açınca böle oluo 5 ya da 10 kwlimelik konular açınca böle olmuo bütün eklentileri kapadım yine aynı sorun
Hata Ekran Görüntüsü : Yok
Özür dileme : itiraf ediyorum artık ben @mrkuruntu Arkadaşlar forumda önceden bir yanlış yaptım ve yöneticiler beni banlamaya başladı. Onlar banladıkça ben yeni hesap açtım ama şimdi düşündümki gerçekten Başta S.G olmak üzere Tüm Mdp ailesinden özür diliyorum gerçekten birdaha böyle bişey yapmiyacapım
Tema tamamen benim yapımımdır mctr fan sitesidir sitem içeriklerin bir kısmını serkan abiden almış olmakla olup team yasal değildir çalınmamıştır reklam bölümü filesdest kodu ile yapılmıştır
Edit: S.G => Linkler code tag içine alındı.
çünkü ücretsiz host kullanıyorsunuz.
(01-06-2014, Saat:16:22)KaptaN_38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çünkü ücretsiz host kullanıyorsunuz.
Hocam söylediklerinize katılmıyor Hostinger diyorum bu firma bir de bende 400 tane konu var hostingerden ücretsiz host alıp 20.000 konu açanı gördüm ve bu sroun daha 1 kaç gün önce olmaya başladı sitem 3 aydıe vcar
Merhaba,
Kullandığınız tema MyBB.Com.TR'ye ait olan bir temadır. Temayı almayı biliyorsunuz ve bir 403 sorununu mu halledemiyorsunuz ?
Bence temayı (ç)alerken kodlarda hata yaptınız
Temanızı değiştirmedikçe size yardım edilmeyecektir.
İyi forumlar.
bakın flood yapmak istemiyorum allah belamı versin ki bu temayı çalmadım kendimyazdım ben daha 5.sınıfa gidiyorum çalmakla malmakla anlamam bunu öncedende belirtmiştim kendi kodlama kodları da xpserkan abiden aldım renklendirme kodunu felan hep nasıl çalabilirimki sölermisiniz? MCTR DEN bahsediyorum benim sitem mctr fan forumu
GÜncell ya xpserkan abi S.G abi yardım edecek yok mu
Merhaba,
Temanızın ve içeriklerin kullanımı için Serkan abinin izin mesajını konuya ekleyiniz.Aksi halde konunuz kapanacaktır.
eklendi
Yardım edecek bir allahın kulu yok mu
Yardımm