MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Wordpress mi MyBB
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Birisi forumda birisi de blogda başarılı ancak Elektrik-Elektronik ile ilgili site açmayı planlıyorum ama hangisini kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım acaba siz olsanız hangisi kurmayı düşünürdünüz.
Eğer güzel bir tema alırsanız wordpress bence. Gülümseme Tema çok etkiliyor sitedeki üyeleri bence.
(07-06-2012, Saat:19:11)igayin61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer güzel bir tema alırsanız wordpress bence. Gülümseme Tema çok etkiliyor sitedeki üyeleri bence.

Hocam tema konusunda sıkıntı yok onu hallederim ancak ben sitede devre yapımını anlatacağım ama bu blogda mı yoksa forumdamı anlatımı güzel olur ayrıca ben ares ve ısıs da devreyi çizip konuya ek olarak yükleyeceğim bu da bildiğim kadarıyla wordpress de yok.
Bildiğim kadarıyla var wp-content klasöründe ancak mybb öneririm.Aslında ikisini kullanabilirsiniz.
Forumda Elektrik-Elektronik İle ilgili birşey pek işlemez bence , daha çok hile , oyun , bug falan . Wordpress kurabılırsın . Hatta sana cok daha güzel bi sistem önerebilirim istersen müthiş .
(07-06-2012, Saat:19:39)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bildiğim kadarıyla var wp-content klasöründe ancak mybb öneririm.Aslında ikisini kullanabilirsiniz.

Hocam mybb wordpress e entegre edildiğini biliyorum ancak 1.4 de çalışıyor diye hatırlıyorum. Birde bana sağlam bir hosting ve domain firması lazım ne zaman domainve hosting alsam firma batıyor bende domain tranfer ücretini ödemediğim için site kapanıyor Açık Ağızlı Gülümseme

(07-06-2012, Saat:19:40)TheGodFather Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumda Elektrik-Elektronik İle ilgili birşey pek işlemez bence , daha çok hile , oyun , bug falan . Wordpress kurabılırsın . Hatta sana cok daha güzel bi sistem önerebilirim istersen müthiş .
Buyrun hocam öneriniz nedir.
Bkz : Datalife Engine


Bu sistem gayet iyi gorunuyor düşünün bence Gülümseme
(07-06-2012, Saat:20:10)TheGodFather Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bkz : Datalife Engine


Bu sistem gayet iyi gorunuyor düşünün bence Gülümseme

Bu sistemi biliyorum hocam ben nulled kullanmam kısacası kimsenin hakkına girmek istemem bu lisanlı bi sicriptdir. Lisans almam şimdilik ileride belki.
Sayfalar: 1 2