MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Soma'da Hayatını Kaybeden 201 İşçi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Ne yazık ki sayı yükseldi. 232 madencimiz hayatını kaybetti. İnşallah bu sayı daha fazla yükselmez.
Düşündükçe insanın aklına kötü şeyler getiren ve ömür boyu hayatımızdan silip atamacağımız bir olay yaşandı.
Bu olayın arkasında her ne gizli ise ALLAH (c.c) elbet birgün onların cezasını verecektir. Sanki hepsinden kurtulmak ister gibi toplu bir katliam tarzı olay, her ne kadar kaza sonucu olsada insanın aklına olur olmaz her türlü şey gelebiliyor.

Cümleten başımız sağ olsun. Mekanları cennet olsun, (Şehitlik mertebesine yükselttin inşallah), Allah (c.c) geride kalanlara (yakınlarına) sabır versin. (Amin)
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun
Ne yazacağımı bilemiyorum, acımız oldukça büyük. Hayatını kaybeden, komada olan ve kaza zedelerin ailelerine DUA etmekten başka çare gelmiyor elimden üzgün

Orada çalışan, hayatını kaybeden ya da hayatını kaybetmiş birinin yakınıda olabilirdik. Her ne kadar ekmek parası için olsada bu hepimizin mücadele ettiği bir yaşam tarzı. Bazı tarzlar ise gerçekten çok bir cesaret ve onur meselesi gerektirir. Bizler doğal seçimi yaparken, onlar hayatlarını hiçe sayarak bu riske bir nevi bizim için giriyorlar. Bizim için orada çalışıyorlar aslında. Onlar olmasa bu kömür nereden gelecek ti? Onlar olmasa kışın nasıl ısınacağız? Sıcak yuvamızda, sobabımızın başında yemeğimizi yer, çayımızı yudumlarken onlar orada o karanlık yer altında mücadele içindeler. Yazacak birşey bulamıyorum, duygularımı yansıtmaktan ve DUA etmekten başka.

Ya Rabbim, hayatını kaybeden kardeşlerimize, abilerimize cennet kabılarını aç, onlara cennetinin en iyi köşesinden yer ver, onları şehitlik mertebesine yükselt. Geride kalan, yaralı ve komadaki abilerimize, kardeşlerimize acil şifalar ver, gözlü yaşlı, analarımıza, bacılarımıza, abilerimize ve kardeşlerimize, en büyük sabıları ihsan eyle.. (Amin)
Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin yapabileceğimiz daha fazla ölen kardeşimizin olmaması için dua etmek şunun farkında olmayanlarada söyleyelim ölüm Allah ın emri bundan kendine siyasi pay ahlaki pay vs çıkarmaya kalkmamalılar siz kimsiniz ki sorgularsınız Allah olanı biteni bilir cezasınada Allah (c.c) karar verir
Acınız Acımızdır Hemşerilerim !

Allah Ailerine Sabır Versin
Halen 800 kişi daha varmış içeride Allah ailelerine baş sağlığı ve huzur eylesin.

Mekanları cennet olsun.
Toplam 800 İşçi Var Zaten içeride 800 kişi yok sanırım.
Sayfalar: 1 2 3