MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB 1.8 ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
merhabalar mybb 1.8 sürümü bu yaz ayında çıkar mı beyler ? Haberiniz var mı ?
Merhaba,
Mybb 1.8'in çıkış zamanı hakkında belirli bir tarih mevcut değildir.
1.8 kolay kolay çıkacağını sanmıyorum. Çünkü ekip zayıf.. Eski ekip bıraktı ve şimdiki ekip de lay lay lom havalarında.. Ben en az 1 yıl diyorum..
Aynen bencede 1.8 den önce güçlü bir ekibe ihtiyaç var
Yani scripti değiştirelim
(09-05-2014, Saat:22:58)bitanem03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yani scripti değiştirelim
Sizleri mybbde zorlana tutan yok beğenmiyorsanız değiştirebilirsiniz.
(09-05-2014, Saat:21:36)tsunami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1.8 kolay kolay çıkacağını sanmıyorum. Çünkü ekip zayıf.. Eski ekip bıraktı ve şimdiki ekip de lay lay lom havalarında.. Ben en az 1 yıl diyorum..
https://github.com/mybb takibe geçerseniz, özellikle e-posta takibine anında e-postalarınız dolacaktır, günde onlarca bildirim geri dönüşe sahip bir proje. Belki eskisi kadar aktif veyahut değil ancak çalışmıyor "lay lay lom havalarında" demek biraz art niyet içeriyor bence.
Hayır millete gerçekten basit geliyor böyle şeyler. kodla sür gitsin istiyorlar sonra hatalar olunca vay efendim niye böyle oldu.
örnek pro paket içinde böyle konular açıyorlar zaman zaman, arkadaş o kadar kolay olduğunu düşünen varsa buyursun 1 tane denemelik bir script yazsın görelim bakalım aynı şeyleri düşünüp yorum yapabilecekler mi.

Hazır bir sistemi bile geliştirmek insanı boğarken, sıfırdan yazmak kim bilir ne durumlara düşürüyordur bunlarıda düşünmek lazım. Hazır sisteme tema yapmak için bile günlerce haftalarca uğraşılıyor.

Eğer bozuk ve hatalı olacaksa 1.8 hiç gelmesin, ha vaat edilenlerdeki gibi gelecekse o zaman 2 yıl bile beklemeye değer bence. (kişisel düşüncem.)
Sayfalar: 1 2