Arkadaşlar ben gereken herşeyi yaptım ama olmadı alan adınını aldım cpanleden ftp bilgileri vb.'de aldım girdim gereken dosyları atdım ftp'ye install.php açılmadı
Reklem içerik...
Açılmıyor search.tk çıkıyor ama ben mybbtemadestek.tk adlı alan adına tüm dosyları attdım install klasörür ftp'de şuan ama yinede açılmıyor

Neyi yanlış yaptım ki ?
Edit: 007combatant
Herşeyi Tam Yapmışsanız Domain Dnsleri Tam Oturmamış 24 Saat Bekleyip Tekrar Deneyin
Arkadaşım reklam yapma lütfen domain farklı yerlere yönleniyor...
Valla ben bilmiyorum 000webhosttan host aldım bozuldu galiba birşey oldu ya :S Ben kuramadım bir türlü

(10-06-2012, Saat:23:01)Nuris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla ben bilmiyorum 000webhosttan host aldım bozuldu galiba birşey oldu ya :S Ben kuramadım bir türlü 
Hostunuzu 000webhosttan ve yoncu'dan .tk domaindinizi aldıysanız bu işlem uzun sürebiliyor, dnsler oturmuyor.
(11-06-2012, Saat:16:23)Borsea Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-06-2012, Saat:23:01)Nuris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla ben bilmiyorum 000webhosttan host aldım bozuldu galiba birşey oldu ya :S Ben kuramadım bir türlü 
Hostunuzu 000webhosttan ve yoncu'dan .tk domaindinizi aldıysanız bu işlem uzun sürebiliyor, dnsler oturmuyor.
Yoncuden almadım başka biryerden aldım ama 2hafta falan geçti artık