MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: ChangUonDyu Chatbox sohbet yeri gözükmüyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi : http://www.forumsimulasyon.net
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.11
Eklenti-Plugin Kurulu Eklenti : ChangUonDyu Chatbox
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Chatbox güvenlik önlemi aldığımdan mı? Bilemiyorum AdminKPden cahtbox ayarlarına sineniz yazan kısam sitemi yazıyorum fakat chatbox böye çıkıyor.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim

Ne yapmam lazım?
Site adresinizi yazdınızmı chatbox ayarlarına ve Config.php dosyasını kendinize göre düzenledinizmi ?
(06-05-2014, Saat:13:54)poine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site adresinizi yazdınızmı chatbox ayarlarına ve Config.php dosyasını kendinize göre düzenledinizmi ?

Evet
Forum Ayarlarından Chatbox Ayarlarıı Düzenleyin
Kod:
Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumsim/public_html/chatbox/fsindex.php:19)
şeklinde hata veriyor.
chatbox/fsindex.php dosyası olmaması gerekir. Burada bir hata var. index.php olması gerekir. O dosyanın adını değiştir veya yenisini yükle.
(06-05-2014, Saat:18:14)tsunami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Kod:
Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumsim/public_html/chatbox/fsindex.php:19)
şeklinde hata veriyor.
chatbox/fsindex.php dosyası olmaması gerekir. Burada bir hata var. index.php olması gerekir. O dosyanın adını değiştir veya yenisini yükle.

Bu işi pek beceremiyorum galiba webmaster yardımına ihtiyacım var. Siteye ne yapsam olmuyor.
Sorunum güvenlik chatbox güvenlik önlemi konusundaki her adımı yaptım hatta eklentiyi silip tekrar kurdum ama olmuyor. Sitenin ana sayfasında hala sohbet paneli gözükür eklenti silik olduğu halde acaba ben chrome kullanıyorum ondan mı yada siteyi kurarken hatamı yaptım ondanmıdır anlamadım. üzgün