MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Biri Kendi rütbesini değiştiriyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Olay Çözüldü
(06-06-2012, Saat:22:05)turkeymap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sitemde ücretli satın alınan üyelik var ama normal bir üye nasıl oluysa ben ona o yetkiyi vermeden o yetkiyi almış nasıl oldu anlamadım

Admin paneline ulaşabiliyor olabilir, o üye grubuna serbest katılabilir yapmışsınızdır belki site adresinizi code içinde paylaşır mısınız?
(06-06-2012, Saat:22:07)Lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-06-2012, Saat:22:05)turkeymap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sitemde ücretli satın alınan üyelik var ama normal bir üye nasıl oluysa ben ona o yetkiyi vermeden o yetkiyi almış nasıl oldu anlamadım

Admin paneline ulaşabiliyor olabilir, o üye grubuna serbest katılabilir yapmışsınızdır belki site adresinizi code içinde paylaşır mısınız?

Evet, tüm yeni katılım istekleri ilk olarak yetkili kişi tarafından gözden geçirilmeli.

işaretliyorum tamam diyorum sonra bakıyorum işaretli olmuyor herkes girebilir yapmadım
(06-06-2012, Saat:22:53)turkeymap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-06-2012, Saat:22:07)Lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Evet, tüm yeni katılım istekleri ilk olarak yetkili kişi tarafından gözden geçirilmeli.

işaretliyorum tamam diyorum sonra bakıyorum işaretli olmuyor herkes girebilir yapmadım

Sitenizi code tagları içinde yazar mısınız? Bakalım biz deneyince olacak mı belki adam Admin paneline ulaşıyordur. Admin paneline ek güvenlik önlemleri alın
tamamdır