MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: VPS Server + Domain + => Turkteam.org
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar, Sanalda taniyan tanır. S4cuRıTy EneMy artık hacking ile uğraşmiyorum 8 milyon kullanıcısı olan bir fps oyunda game master oldum buyüzden geçmişe bir sünger çektim

Site yolu :
Kod:
www.turkteam.org
Alexa ;

resim

Sunucu özellikleri

resim

Forum İstatislikleri

resim

Sunucuda tek site barınmaktadır. Kendine özel sunucudur. Sunucuda Ücretsiz Whm / Cpanel mevcuttur. Aynı zamanda litespeed kuruludur.

Turkteam.org domaini 2014 eylül ayında bitecektir. Sunucu ödemesi ise aylık 50 TL'dir.

Toplam 200 TL'dir ciddi alicilar skypeden ulaşabilirler.

Not => Sunucu trustlayer.net'dir. 300 K saldırı aldim nokta kadar kasmadı

resim Siteyi kapattigim için ns'leri degiştirdim buyüzden cloud uyarısı veriyor. Nsleri degiştirdiginiz zaman hiçbir sorun kalmaz bilerek böyle yaptım
Hayırlı satışlar. Sunucunun firmasını eklerseniz iyi olur.
Tabii trustlayer.net konuyada eklenmiştir. Ayrıca 300 k saldiri aldim sunucu kaya gibi saglam
(19-03-2014, Saat:22:09)istanbul123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabii trustlayer.net konuyada eklenmiştir. Ayrıca 300 k saldiri aldim sunucu kaya gibi saglam

trustlayer.net olduğunu fark etmiştim fakat emin değildim, sahibi yazsın diye bekledim. Öncelikle hayırlı satışlar, 300k aldığınız saldırıyı boyut ve tür cinsinden yazabilir misiniz ? 300k demek 300000 user demek, 300k bot ile açıkcası Türkiye'de silip süpürülemeyecek site sayısı çok az...

Sanırsam cloudflare kullanıyorsunuz. Gerekli ayarlar ile free planda bile oldukça etkili aslında. Barındırdığım bir tane site yaklaşık 40gbit'e yakın get ve post türü saldırı almıştı, down konumuna geçmemişti..
resim
Basit cloudflare mevcuttu birkaç ayarını inceledim ayarlarini yükselttim panelinden baktım 300 k saldırı oldugunu gördum
boyut cinsini bilemiyorum botnet diye tahmin ediyorum yapan kişi yazilimci yeni bi senorya yazip benim sitemde denemiş sanırım
hocam oyun adı nedir
Kardeşim şuan net olarak seçilmedim ön göruşme yapıldı giricegim kesinleşti diyebilirim ama henüz göreve başlayamadim bu yüzden oyun ismini vermem doğru olmaz