MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Konu Başlığı nasıl yazılır?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
S.a arkadaşlar, Forum hakikaten çok başarılı.Şahsen Bana çok yardımcı olıuyor. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.Arkadaşlar foruma resimdeki gibi bir başlığı nereden ekliye bilirim?

site:azesecurity.tk
Mybb 1.6.12
Resim:resim
Hiçbiri yazan yerin karşısındanki yere
Nasıl? anlamadım daha açık yazarsanız sevinirim
Merhaba

Aşağıdaki rar dosyasındaki eklentiyi kullanabilirsiniz.

[attachment=1230]

Ancak eklenti olarak kullanmak istemiyorsanız

Kuralları kendinize göre belirleyiniz. ( Kural 1.2.3.4.5.. - Bu kısıma kendiniz göre kural ekleyin ) Ben 5 madde ekledim. Siz bunu dilediğiniz kadar yapabilirsiniz.

Admin KP Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Yeni Konu Şablonlar Sağ Ok newthread

Bul :

Kod:
{$preview}

Üstüne Ekle :

Kod:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder" width="100%">
<thead>
<tr>
<td class="thead">
<div><center><strong>Konu Açarken Uyulması Gereken Kurallar</strong></center></div>
</td>
</tr>
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>1)-</b></span> Kural 1 </td><tr>
<tr><td class="trow2" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>2)-</b></span> Kural 2 </td></tr>
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>3)-</b></span> Kural 3 </td></tr>
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>4)-</b></span> Kural 4 </td></tr>
<tr><td class="trow2" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>5)-</b></span> Kural 5 </td></tr>
</tbody>
</table>
<br>

Kaynak :
Kod:
http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=6145