MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arrowchat hakkında yardım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site
Kod:
http://muharrem.bedavahosting.net/index.php
:
Versiyon MyBB Sürümü : v7 pro
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :arrow chat
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Arkadaşlar arrowchati v7 pro temama kurdum ve herşey alt alta geldi. Nerde sorun var bilmiyorum fotoğrafa bakarak görebilirsiniz.
Not : site adresimi verdim ama üye olmayan göremiyor hatayı arrowchat sadece üyelere açık olduğundan dolayı. Üyelere aktivasyon koduda gitmediğinde dolayı üye olmaya hiç çalışmayın olmaz yani real değilde fotoğraftan bakarak yardımcı olabilir misiniz. ? Teşekkürler.

Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :resim
Css dosyasını görmüyor. Css adresini düzeltikten sora tekrar deneyin Melek - Masum
(04-03-2014, Saat:11:31)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Css dosyasını görmüyor. Css adresini düzeltikten sora tekrar deneyin Melek - Masum

Footer ve header şablonuna kaydettiğim kodların içinde gecen css dosyalarından bahsediyorsunuz değil mi hocam peki deneyeceğim teşekkürler. Gülümseme

(04-03-2014, Saat:11:31)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Css dosyasını görmüyor. Css adresini düzeltikten sora tekrar deneyin Melek - Masum

Sağolasın hocam sayende sorun çözüldü dediğin gibi css adresi doğru değilmiş. Gülümseme Kalp - Sevgi
#Konu kapanabilir.