MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: lKaosl Design Rank Seti v1
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Selam arkadaşlar,

Bugün biraz uğraş sonucu bir rank çizimi yaptım. Umarım beğenirsiniz.

PSD DOSYASI MEVCUTTUR.....

İŞTE RANK RESİMLERİ....:

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Ben 7 tane yaptım. İsterseniz siz forumunuza göre ayarlama yapabilirsiniz... PSD veriyorum...

Yorumlarınızı bekliyorum. İyi forumlar...

(Boyutu büyük derseniz PSD'den küçültebilirsiniz.)

Kod:
https://www.mediafire.com/?ub2iujce8mh45b3
SüperBiraz güzel fontlar kullan daha güzel olur ama yinde idare eder.
(01-02-2014, Saat:22:15)duruk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]SüperBiraz güzel fontlar kullan daha güzel olur ama yinde idare eder.

saol
eline sağlık güzel olmuş kardeşim
Derimk Bence Grafik Yapmayı Bırak Gerçekten Gördüğüm en Kötü Ranklar 8 Yaşındaki Kardeşim Daha İyi Yapıyor .
(23-02-2014, Saat:15:22)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Derimk Bence Grafik Yapmayı Bırak Gerçekten Gördüğüm en Kötü Ranklar 8 Yaşındaki Kardeşim Daha İyi Yapıyor .

8 yaşındaki kardeşin sana insanlık dersi de öğretiyor mu!? Beğenmediysen bile buraya eksiklikleri güzel bir dille belirtebileceğin halde kendini beğenmiş bir tavırla ve aşşağılayarak yorum yapıyorsun.. Madem çok iyisin bu konularda git ve kendine ne tasarım yapıyorsan yap.. İnsanların şevkini kırmak seni mutlu ediyor..?
Kardeşim kendini çok çok çok geliştirmelisin. Ranklar aşırı büyük, ikonlar kalitesiz ve belirli bir düzen yok.
Grafiker arıyorum eğer gelmek istersen sitem
Kod:
turkishmodders.com
bekliyorum rank vb kodlamalarda.
Sayfalar: 1 2