MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adobe Tasarım Yarışması Başladı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
resim

014 Adobe Design Achievement Ödülleri için Başvuru Süreci Başladı!

Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Adobe Design Achievement Awards (ADAA) başvuruları başladı. Tasarım öğrencilerini heyecanlandıran ve kendi sektöründe önem verilen bu yarışmaya grafik tasarımcılar, fotoğrafçılar, ressamlar, çizerler, animatörler, dijital film yapımcıları ve bilgisayar sanatçıları katılacak. Yaratıcı projelerle gelmeyi başaran öğrencileriyse, dünya çapında ün bekliyor!

Yarışma ana olarak 3 segmentten oluşuyor: Traditional Media (Geleneksel medya), Interactive Experience (Etkileşimli tecrübe) ve Motion&Video (Hareket ve Video) ve toplamda 11 kategori için başvurulabiliyor. Adobe araç ve hizmetleri kullanarak (Photoshop, Illustrator ve InDesign) üretilen projelerle yarışmaya istenilen kategoride katılmak mümkün.

ADAA aynı zamanda co-sponsorları Icograda – Uluslararası İletişim Tasarımı Konseyi tarafından 50 öğrenciye 2014 yılında 3 aylık mentorluk (eğitim) hizmeti de verilecek. 450 öğrenciye kadar endüstri profesyonelleri tarafından portföylerini inceletebilecek. Kısacası bir kategori birincisi olmadan da önemli fırsatlar yakalamak mümkün!

Yarışmaya son başvuru tarihi Haziran 20, 2014. Başvuru rehberi, kategoriler, ödül bilgileri ve daha fazlası için
Kod:
www.adobeawards.com
sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Geçen senenin kazananlarından bir videoyu da sizlerle paylaşmak istedik.





Kaynak: SilikonVadisi