MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sekmedeyken resim olması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İşaretlediğim kısımda sekme halinde resim bulunması otomatik mi oluyor yoksa biz mi yapıyoruz?

resim

http://www.medcezirforum.com/
Artık şu şablona uyun forum kurallarını okuyun.Kaçıncı konunuz gene aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsunuz üzgün
Sen Yapacaksın Forumda Var
Forum kurallarına uymamak için direniyorsunuz anlaşılan bir %20 lik daha uyarı aldınız. 1 Kural ihlali daha olursa 1 gülük banlanacaksınız.

Konuya gelince forumda favicon diye bir arama yaparsanız söz konusu yardım sorunuzun cevabına ulaşırsınız.
(26-01-2014, Saat:15:58)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forum kurallarına uymamak için direniyorsunuz anlaşılan bir %20 lik daha uyarı aldınız. 1 Kural ihlali daha olursa 1 gülük banlanacaksınız.

Konuya gelince forumda favicon diye bir arama yaparsanız söz konusu yardım sorunuzun cevabına ulaşırsınız.

Aradığım şeyin adını favicon olduğu bilsem zaten buraya yazmam. Ceza vermeye yer arıyorsunuz.
(26-01-2014, Saat:16:02)piskomat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26-01-2014, Saat:15:58)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forum kurallarına uymamak için direniyorsunuz anlaşılan bir %20 lik daha uyarı aldınız. 1 Kural ihlali daha olursa 1 gülük banlanacaksınız.

Aradığım şeyin adını favicon olduğu bilsem zaten buraya yazmam. Ceza vermeye yer arıyorsunuz.
Kuralları okumamak için direniyorsunuz !
(26-01-2014, Saat:16:02)piskomat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aradığım şeyin adını favicon olduğu bilsem zaten buraya yazmam. Ceza vermeye yer arıyorsunuz.

Ben ceza vermeye yer aramıyorum ama siz ceza almaya yer hazırlıyorsunuz. Bizde hazırladığınız yer boş kalmasın istiyoruz.

Forum kurallarımız açık, nelerin yasak olduğu açık. Kusura bakmayın kurallara uymayan ve bunca konusuna rağmen kurallara uymayaya gayret edenleri alkışlayamayız.