MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Captcha Resmi Gözükmüyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar CAPTCHA Kodunu acınca resim çarpı oluyor gözükmüyor php dosyasının orjinalini bile denedim sorun çözülmüyor , sanırsam eklediğim bir eklenti yüzünden çünkü tüm eklentileri kapat dediğimde sorun düzeliyor hangi eklenti veya eklentiler CAPTCHA Kodunun gözükmesini engelleyebilir acil yardım gerekli ?
Eklentileri tek tek deneyin çözüm vardır mutlaka
Denedim hepsini php yeniden attim bi yardim edin
Site adresiniz nedir ? Konuyu yardım şablonuna göre düzenleyin lütfen.

http://mybbdepo.com/yardim-konusu-acan-k...onusu.html
Telefondan giriyorum yanls anlamayın yardım şablonluk bir durum yok şuanda http://www.hileduragi.com sitem bakar mısınız üye ol yapın Captcha kodu yok göremiyoruz X işareti çıkıyor bu soruna çözüm arıyorum
sorunuz eklentilerden dolayıdır bendede aynısı oldu sonradan çözdüm eklentilerin orjinal olması gerekiyor ama bazı siteler eklentilerin compatibility ayarlarını değiştiriyorla mesela "16*" iken bunu "18*" yapıyorlar buda tabiki orjinal sürümden çıkıyor mesela ben mctr den eklenti aldım çalıştı ama kod gözükmedi mybb.comun kendi türkiye sitesinden orjinalini aldım çalıştı

ben denedim çalıştı hadi sıra sizde Açık Ağızlı Gülümseme
(15-11-2014, Saat:18:41)bilali64 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sorunuz eklentilerden dolayıdır bendede aynısı oldu sonradan çözdüm eklentilerin orjinal olması gerekiyor ama bazı siteler eklentilerin compatibility ayarlarını değiştiriyorla mesela "16*" iken bunu "18*" yapıyorlar buda tabiki orjinal sürümden çıkıyor mesela ben mctr den eklenti aldım çalıştı ama kod gözükmedi mybb.comun kendi türkiye sitesinden orjinalini aldım çalıştı

ben denedim çalıştı hadi sıra sizde Açık Ağızlı Gülümseme
mybb.com'un türkiye sitesi neresi ki? ilk defa duydum.

Her neyse, 11 ay önceki konuya yorum yaptığını umarım biliyorsundur. Konu sahibi de 11 aydır siteye uğramıyor. Ayrıca sitesi de artık aktif değil.