MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Config Dosyası ile ilgisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
Kod:
http://www.turkteam.org/
Versiyon MyBB Sürümü : pro 9 1.6.11
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :

Arkadaşlar , ben config.php dosyasini şifreledim öyle bişeyki cok zor kırılması yedegi vardı ama silmişim ben buna ne yapabilirim sürüm güncellemesi yapicam şey dusundum sıfır config.php yapcam nasil olur diye
Nasıl bir şifreleme yaptınız ??
Bir arkadaşimla yaptık kırılması cok zor bi şifreleme türuydu
Eğer çekinmezsen yolla bir bakayım Melek - Masum yada bir parçasını gönder oradan birşeyler çıkarmaya çalışayım.
Bir parçasını vereyim

Kod:
preg_replace("/.*/e","\x65\x76\x61\x6C\x28\x67\x7A\x69\x6E\x66\x6C\x61\x74\x65\x28\x62\x61\x73\x65\x36\x34\x5F\x64\x65\x63\x6F\x64\x65\x28'lZrLruS4EUT3Bv
Bunu daha önce de görmüştüm sanırsam Base64 ile encode etmişsiniz. Base64 decode olarak aratırsanız google da çeviricisiteler çıkacaktır. Bir deneyin derim. Eğer çözüm bulamazsanız geriye 2seçeneğiniz kalır 1benim görmem sonuç kesin değil 2 orjinal config aramanız sürüm bilmediğiniz için oda sıkıntı olacaktır. Güven konusunda sıkıntı yaşarsanız yorum yaptığım konulardaki arkadaşlara sorabilirsiniz. Team üzerinden de destek verebilirim. Ama dosyayı göndermeniz daha kolay olacaktır. Veritabanı şifresini değiştirirseniz korkulacak birşey kalmaz. İyi akşamlar dilerim Melek - Masum