MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: E-Posta Koruması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bazı büyük siteler rehabet yüzünden üye kaydındaki email alanını gmail hotmail gibi maillere kapatıp kendi sitesinin emaili ile kayıt olmaya zorlayarak bir tür koruma olanağı sağlıyorlar mybb de varmı uzun zamandır ortada yokum bilgisi olan var mı ?




nick değişimi var mıdır ?
(29-12-2013, Saat:19:35)StudioTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bazı büyük siteler rehabet yüzünden üye kaydındaki email alanını gmail hotmail gibi maillere kapatıp kendi sitesinin emaili ile kayıt olmaya zorlayarak bir tür koruma olanağı sağlıyorlar mybb de varmı uzun zamandır ortada yokum bilgisi olan var mı ?




nick değişimi var mıdır ?
Merhabalar,
Anladığım kadarıyla wmaraci nin bir zamanlar kullandığı uygulamadan bahsediyorsunuz değilmi ?
Eğer öyleyse orada kullanılan teknik bir yönetici tarafından onaylanıp üyelikler başlıyordu ilk olarak kayıt olduğunuzda aktivasyon bekleyen kullanıcı grubunu alıyordu bir yetkili tarafından üye rütbesine geliyor.Yani manuel yapılan bir işlem.Tabi uygulaması varmıdır hiç araştırmadım.
Sanmıyorum Demek İstediğim Gmail ve ya bilindik e mail adresleri ile kayıt olunamıyordu ancak mesela kayı[email protected] gibi maillerle kayıt olunabiliniyordu
(29-12-2013, Saat:20:31)StudioTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sanmıyorum Demek İstediğim Gmail ve ya bilindik e mail adresleri ile kayıt olunamıyordu ancak mesela kayı[email protected] gibi maillerle kayıt olunabiliniyordu
Şöyle yapabilirsiniz.
Kod:
siteadresiniz.com/adminyolu/index.php?module=config-banning&type=emails
Giriniz.Buradan *hotmail.com* gibi mail alanlarını yasaklayınız.
Daha sonra kayıt olurken bu maillerden kayıt olamayacaklar ama elbette yüzlerce mail servisi var bu nedenle kayıtları yönetici onayla yapıp site uzantılı mailleri kabul edip üyeliklerini açabilirsiniz.
Deneyecem Sağol Halil