MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Son Ziyaretiniz Kaldırma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
Kod:
http://guncelfrm.com/
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.11
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Merhaba Adminlik hesap'ıma giriyorum son ziyaretiniz xxx yazıyor onu kaldırmak istiyorum cünkü alta kayıyor.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :

resim
Header_welcomblock_member şablon kodlarını buraya code tagları içerisinde ekler misiniz?
Kod:
<!-- Continuation of div(class="upper") as opened in the header template -->
    <span class="welcome">{$lang->welcome_back}<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=logout&amp;logoutkey={$mybb->user['logoutkey']}" class="logout">{$lang->welcome_logout}</a></span>
    </div>
</div>
<div class="lower">
    <div class="wrapper">
        <ul class="menu panel_links">
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php" class="usercp">{$lang->welcome_usercp}</a></li>
            {$modcplink}
            {$admincplink}
        </ul>
        <ul class="menu user_links">
            <li><a href="#" onclick="MyBB.popupWindow('{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=buddypopup', 'buddyList', 350, 350);">{$lang->welcome_open_buddy_list}</a></li>
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getnew">{$lang->welcome_newposts}</a></li>
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getdaily">{$lang->welcome_todaysposts}</a></li>
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php">{$lang->welcome_pms}</a> {$lang->welcome_pms_usage}</li>
        </ul>
    </div>
</div>
Aynı şablonları kodları komple silin ve aşağıdakileri ekleyip kayıt edin...

Kod:
<!-- Continuation of div(class="upper") as opened in the header template -->
    <span class="welcome">Hoşgeldin, {$mybb->user['username']} <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=logout&amp;logoutkey={$mybb->user['logoutkey']}" class="logout">{$lang->welcome_logout}</a></span>
    </div>
</div>
<div class="lower">
    <div class="wrapper">
        <ul class="menu panel_links">
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php" class="usercp">{$lang->welcome_usercp}</a></li>
            {$modcplink}
            {$admincplink}
        </ul>
        <ul class="menu user_links">
            <li><a href="#" onclick="MyBB.popupWindow('{$mybb->settings['bburl']}/misc.php?action=buddypopup', 'buddyList', 350, 350);">{$lang->welcome_open_buddy_list}</a></li>
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getnew">{$lang->welcome_newposts}</a></li>
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getdaily">{$lang->welcome_todaysposts}</a></li>
            <li><a href="{$mybb->settings['bburl']}/private.php">{$lang->welcome_pms}</a> {$lang->welcome_pms_usage}</li>
        </ul>
    </div>
</div>

İşlem Öncesinde Şablon Yedeğinizi Almayı Unutmayın.
Teşekkürler
konuyu hortlattığımı biliyorum screwy ama ben öyle yaptım sadece kullanıcı adı gözüküyordu isme geldiğinde profile gitmesini istiyorum
[b]bendede aynı sıkıntı var yardımcı olursanız sevınırım screv ın yaptıgını yapınca profıle gıdemıyoruz