Lütfen Linkleri Tag İçine Alın .
Hocam adamlar site linki atmadan bile direk yardım ediyorsunuz .. Site linki zaten verdim oda gözükse ne olacak.
Yardım edin !
bu konuya yardımcı olacak yokmu bende merakla beklıyorum
Dil paketi şablonundan değiştirmelisin.
Değiştirmek için;
ftp » inc » languages » turkish » global.lang.php şablonunu açarak 34. satırda bulunan aşağıdaki kodu bul
PHP Kod:
$l['welcome_back'] = "<strong>Hoşgeldiniz, {1}</strong>. Son Ziyaretiniz: {2}";
Yukarıdaki bulduğun kodu aşağıdaki kod ile değiştir.
PHP Kod:
$l['welcome_back'] = "<strong>Hoşgeldiniz, <span class=\"kullanici-renk\">{1}<span></strong>. Son Ziyaretiniz: {2}";
kodu değiştirdikten sonra kaydet ve çık.
Daha sonra admin panelinden kullandığın temanın global.css gelişmiş düzenleme seçeneğinden kod alanının en altına aşağıdaki kodu ekleyip kaydet.
Kod:
.kullanici-renk a {color: #000}
yukarıdaki kod içerisinde bulunan
#000 ibaresi renk kodudur. Sen istediğin renk kodu ile değiştirebilirsin.
Renk kodu önerileri
Kod:
http://flatuicolors.com/
Kolay gelsin.
Sagolun
(17-12-2013, Saat:20:07)SvMedeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dil paketi şablonundan değiştirmelisin.
Değiştirmek için;
ftp » inc » languages » turkish » global.lang.php şablonunu açarak 34. satırda bulunan aşağıdaki kodu bul
PHP Kod:
$l['welcome_back'] = "<strong>Hoşgeldiniz, {1}</strong>. Son Ziyaretiniz: {2}";
Yukarıdaki bulduğun kodu aşağıdaki kod ile değiştir.
PHP Kod:
$l['welcome_back'] = "<strong>Hoşgeldiniz, <span class=\"kullanici-renk\">{1}<span></strong>. Son Ziyaretiniz: {2}";
kodu değiştirdikten sonra kaydet ve çık.
Daha sonra admin panelinden kullandığın temanın global.css gelişmiş düzenleme seçeneğinden kod alanının en altına aşağıdaki kodu ekleyip kaydet.
Kod:
.kullanici-renk a {color: #000}
yukarıdaki kod içerisinde bulunan #000 ibaresi renk kodudur. Sen istediğin renk kodu ile değiştirebilirsin.
Renk kodu önerileri
Kod:
http://flatuicolors.com/
Kolay gelsin.
Merhaba dedinizi yaptım fakat son konudaki ni anlayamamıssınız ..
Diyorum . Mesela ben moderatörüm buna göre anasayfada ismim yeşil olcak veya süper modum mavi olcak öle demek istedim.
Öyle yapabilmek için ilave yazılım yapılması gerekir ve bence orjinal paketin haricinde böyle bir düzenleme de yapmak doğru olmaz. Ama konuyu çözmek açısından boş zamanımda eklenti yapabilirim.