MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hangi Hosting Firması İle Çalışıyorsunuz.?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
İsimtescil Hocam 10 tane Domain var. Çalışır Durumda 3 Tane Sitem bi Zararlarını Görmedim Bazen Ters Düşüyoruz Hırlaşıyoruz Falan Gereksiz Ticketler Havada Uçuşuyor Ama Sorun Halledilince Kanka Oluyoruz.
selam bende kendimi biraz tanitim. öncelikle yeni başlayanlara yardım etmek isterim fakat bazı durumlardan dolayı zaman yok.

ben ortaokuldan beri site açma yönetme meraklısıyım .7 tane site yönettim açtım kapattım şuanda 3 site yönetiyorum zaten Gülümseme kullandığım firmalar karıncahosting , paylaşweb bu iki firmadanda memnundum yanlız biraz pahalı hosting paketleri şuan ucuz mu bilmiyorum ..

Şuan ise bilgihost olarak kullandığım firma ise gayet ucuz hemde başlayanlar için çok ucuz hosting paketleri var ticket konusunda ise normal diyebilirim. yardım ediyorlar memnunum.

Yanlız bunu diyim hiçbir hosting firması bence dört dörtlük değildir.
Turkishost. 2 yildir calisiyorum, cok memnunum.
hostnesta.com
ozkulla.com
Hitlan İLe Çalışıyorum Böyle Kaliteli ve İyi Bir Hizmet Veren Firma Çok Az Rastlanır . Shell Yemiştim Ve Anında Bana Sms Yoluyla Bildirim Gelmişti Gerçektende Kaliteli Bir Firmadır Shenko Bey İşini İyi Yapan İnsanlardandır.

Alastyr , WebAdam , İsimtescil Bunlarla Çalştım Fakat Hepsi Parayı Aldıktan Sonra Fıss. Ne Oldu Ne Bitti Belli Değil. Alastyr Ddos Koruma Sağlamıyor Fakat Hitlan Hostingleri 8 GBİT Saldırıları Karşılıyor Ne Diyim Artık Gülümseme hemde Şu Sms Olayı Beni Çok Etkiledi
AlasTyr den alın Hocam CloudFlare kurun Botnet işlemiyor ben denemiştim Tavsiyem LiteSpeed den daha hızlı Gülümseme
GoDaddy Süper
Sayfalar: 1 2 3