MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güncelleme Sorunu mu ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Site 1.6.11 mi Bilmiyorum ama ;
Forumdaki Butonlarda Arıza mı Var ?
Butonlar ya Kaymış yada Tam Belli Değil Yazılar Silik Gibi. Aynı Şey Bazı Mybb Sitelerinde de Mevcut. Sorun Nedir ?
//Kusura bakmayın, konuyu acele ile hızlı birşekilde okudum, yanlış okudum. Dikkatsizliğime veriniz lütfen.
Site Adresi Burası Zaten. Hatayı yani Bendeki Sorunu İlk Burada gördüm
Bkz ;
Kod:
http://m1310.hizliresim.com/1g/h/tlswv.png
//Kusura bakmayın, konuyu acele ile hızlı birşekilde okudum, yanlış okudum. Dikkatsizliğime veriniz lütfen.
Sorun Sitemde Değil Burada Diyorum. ünlem
Öncelikle Herkese Merhaba

(15-10-2013, Saat:14:39)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site Adresini Verirmisiniz ? Kızgın - Sinirli

Ahmet hocam hatayı mybbdepo da alıyor.Onun için site adresi vermesi gerekmiyor.

(15-10-2013, Saat:15:30)Edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sorun Sitemde Değil Burada Diyorum. ünlem

Öncelikle karşılaştığınız hatayı bildirdiğiniz için teşekkürler.Hatayı aldığınız konu adresi kullandığınız tarayıcıyı ile konuya eklerseniz sorunu daha iyi tespit edebiliriz.

Hayırlı Günler
Konu Adresi Olarak Her Konu ve Özel Mesajlaşma Diyebiliriz Hepsinde Butonlar Kaymış Durumda Görünüyor. Tarayıcım Google Chrome.
Sayfalar: 1 2