MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arka Plan Sabit Nasil Yapa Bilirim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi :
Kod:
http://minecraft-turk.com/
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.10
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Arka Plan Oynamasin Yukarıya Aşaya inerken Yerinde Sabit Kalsin
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim
arkaplan css koduna position:fixed; komutunu ekleyiniz.
(14-10-2013, Saat:22:05)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkaplan css koduna position:fixed; komutunu ekleyiniz.

hocam yaptim tema bozuldu. hersey sol'a kaydı
Admin KP>>Şablon & Stil>>Temalar>>Temanız>>global.css>>Gelişmiş mod'a Girin
Kod:
body {
Kodunu bulun Altına Bu Kodu Yerleştirin
Kod:
background-attachment: fixed;
Benim kafa uçmuş Gülümseme @mmtacr5 dediğini yapın olacaktır.Ben sabit deyince kafa gitti resmi sabitleştirmek farklıydı. Gülümseme
(14-10-2013, Saat:22:26)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim kafa uçmuş Gülümseme @mmtacr5 dediğini yapın olacaktır.Ben sabit deyince kafa gitti resmi sabitleştirmek farklıydı. Gülümseme

hocam senın verdigin kod kaldırdım hala' etkisi var
(14-10-2013, Saat:22:31)freezmen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(14-10-2013, Saat:22:26)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim kafa uçmuş Gülümseme @mmtacr5 dediğini yapın olacaktır.Ben sabit deyince kafa gitti resmi sabitleştirmek farklıydı. Gülümseme

Çerezlerden olabilir.
(14-10-2013, Saat:22:34)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(14-10-2013, Saat:22:31)freezmen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Çerezlerden olabilir.

Evet Cerezlerden Dolayı Öle olmus Ccleaner Temizledim düzeldi Açık Ağızlı Gülümseme

(14-10-2013, Saat:22:23)mmtacr5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin KP>>Şablon & Stil>>Temalar>>Temanız>>global.css>>Gelişmiş mod'a Girin
Kod:
body {
Kodunu bulun Altına Bu Kodu Yerleştirin
Kod:
background-attachment: fixed;

Cok Teşekür Ederim Hocam
Konu Kilitlene Bilir
Sayfalar: 1 2