MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Temadaki Gerekli Yerleri Düzenleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bilgi-Kaynak merhaba beyler.şimdi ki konu için bir şablon yok sanırım onun için düzenli olarak ben yazayım.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Site ismi Site ismi: Editturk.com
Tema-Theme Tema: Fairy Lal
MyBB MyBB Sürüm: 1.6.10 pro
Açıklama-Detay Açıklama: beyler Temada bazı düzenlemeyi gerektiren yerler var bunları ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Sağ Ok 1 : Resimde gördüğünüz gibi herhangi bir üyeye tıkladığımızda onun profili açılıyor ama bu şekilde saçma bir profil tasarımı Gülümseme ben bunun yerine klasik mybb profil tasarımını kullanmak istiyorum ek olarak kırmızı alan içindeki kısımlar da çalışmıyor bunlar da ilave sorun.
resim
Sağ Ok 2- Resimde kırmızı içine alınmı kısım fare üzerine getirilince açılıyor ben bunu sürekli açık olmasını istiyorum
resim
Sağ Ok 3: Resimde gördüğünüz gibi arama bölümünde düzensizlik var yani o kısma biraz so tarafa kaydırıp düzeltmek istiyorum. resim
Süper Yardımcı olursanız sevinirim..
1-> Klasik mybb tasarımı kullanmak istiyorsunuz ama kırmızı alan çalışmıyor diyorsunuz. Klasik olunca oraya ihtiyaç kalmaz Gülümseme
Orjinal Hale Dönüştürmek İçin Üye profili şablonlarını orjinale dönüştürün...

2-> O kodlar sanırım header şablonunda bana header şablonunun kodlarını verirseniz bir kontrol edebilirim...

3-> Resimdeki arama bölümündeki kayma sol tarafta genişlettiğiniz menüler yüzünden oluyor olabilir. Arama kısmının bir genişlik sınırı olmalı. Header şablonunu verince ona da bakarım.
Gönderdim. sorun halloldu sanırım konu kapatılabilir..