MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rütbe Sistemi Eklentisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Eklenti-Plugin Eklenti ismi: Rütbe Sistemi
Yapımcı Eklenti Yapımcısı: Edson Ordaz
Çevirmen Türkçe Çeviri: Smyrna35
Güvenlik Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli Onay-Cevap
Versiyon-Saat Eklenti Versiyonu: 1.2
Araç-Test Test Durumu: Denenmiştir-Sorunsuz Onay-Cevap
MyBB Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): 1.6.x
Açıklama-Detay Eklenti Açıklaması:
Bu eklenti ile normal rütbe değilde ek hediye rütbe gibi rütbeler vermenizi sağlar.
Kurulum-İnstall Eklenti Kurulumu: Arşivden dosyaları çıkartın. Sağ Ok "Upload" adlı klasörün içindeki dosyaları Forum anadizinine aktarın. Sağ Ok Ayarlardan Eklentiyi Aktif ediniz. Sağ Ok Üyeler ve Gruplara giriniz Sağ Ok Rütbe Sistemi'ne girip eklentinin tadını çıkarın Sağ Ok İşlem Tamam.

Resim-Grafik Ekran Görüntüsü:
resim

resim

resim

resim

Not : Postbitteki ve profildeki tasarımı genel şablonlardan gerekli şablonları düzenleyerek tasarımını/şeklini/yapısını/yazısını değiştirebilirsiniz.
Not 2 : Eklentide 2-3 satırlık çevirmedim bir kısım var ama onların nerede geçtiğini anlamadım ve normal terim ile çevirince bazen anlamsız şeyler çıkıyor bu nedenle çevirme gereği duymadım.
Beklenen eklenti sonunda geldi Gülümseme
eline sağlık reyiz Göz kırpma
Eline Sağlık Kardesm Teşekkürler
Güzel Süper
Yorumlarınız için teşekkürler.
Peki rütbe olarak da kullanılamaz mı? Yani yine bu eklentinin özelliklerini kullanarak bu şekilde rank değilde direk rütbe verecek şekilde ayarlanabilir mi? Örneğin üyenin sitede geçirdiği süreye bağlı olarak rütbe atlamak gibi.
(16-09-2013, Saat:22:59)atakartal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki rütbe olarak da kullanılamaz mı? Yani yine bu eklentinin özelliklerini kullanarak bu şekilde rank değilde direk rütbe verecek şekilde ayarlanabilir mi? Örneğin üyenin sitede geçirdiği süreye bağlı olarak rütbe atlamak gibi.
Bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sadece resim ekleniyor ama eklentiyi kurcalayın ben kurcalamadım.
bu eklentiyi avatarın üstünde kullanamaz mıyız acaba ?
Sayfalar: 1 2