MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB ForumExe Teması v1
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
MyBB -ForumeXe - Teması
Tema-Theme Tema ismi: ForumeXe v1
Yapımcı Tema Yapımcısı: KUKL4 Diğer Nick Eftal Can
Güvenlik Tema Güvenlimi ?: Güvenli Onay-Cevap
Versiyon-Saat Tema Versiyonu:  1.0
Araç-Test  Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz Onay-Cevap
MyBB Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.6.x
Açıklama-Detay Tema Açıklaması: Bu Tema Özel Yapımdır Footer'ı Silmezseniz Sevinirim.
Kurulum-İnstall Tema Kurulumu: Rarın İçindeki Forum Sina v1 Dosyasını Açın İçindekileri Ana Dizine Atın XML Dosyasını İmport Edin Ve Tamam'dır. - ?

Demo Link Demo Link: forumsina.net
Resim-Grafik Ekran Görüntüsü: resim

Temada Kayma Hatası Vardır Logoya Tıklayınca Geçiyo Bu Hatayı Çözebilen Olursa Yorum Atsın Lütfen.

İndirmek İçin Aşağıdaki Linki Kulanın
Kod:
http://dosya.co/5i1jpv6eh2na/Forum_Sina_v1.zip.html
Keşke o dediklerinizi yapınca paylaşsaymışsınız bu şekilde kullanılmaz..
kullanmıyorum ama güzel tema tebrikler
Merhaba,
Bi zahmet Linkleri code tag içine alalım.
Birde siz forumumda açık var diyordunuz siteyi veremem diyordunuz demo olarak o siteyi eklemişsiniz ??
(04-09-2013, Saat:21:44)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Birde siz forumumda açık var diyordunuz siteyi veremem diyordunuz demo olarak o siteyi eklemişsiniz ??

Açık Var Derken Hiç Bi Önlem Almamıştım Yani Admin Yolunu Config.php'nin Yolunu Değiştirmemiştim.

(04-09-2013, Saat:21:24)ParpaLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kullanmıyorum ama güzel tema tebrikler

Çok Teşekkür Ederim
(04-09-2013, Saat:22:04)KUKL4 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-09-2013, Saat:21:44)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Açık Var Derken Hiç Bi Önlem Almamıştım Yani Admin Yolunu Config.php'nin Yolunu Değiştirmemiştim.

(04-09-2013, Saat:21:24)ParpaLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kullanmıyorum ama güzel tema tebrikler

Çok Teşekkür Ederim

Gülümseme Hocam admin ve config yolunu değişince güvenlik aldığınızı tam olarak düşünemeyiz..
(04-09-2013, Saat:21:15)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Keşke o dediklerinizi yapınca paylaşsaymışsınız bu şekilde kullanılmaz..

Demo Adresini İncelerseniz Görürsünüz Yeiliklerin Yapılıdğını O Resim Ön Görüntülerden Koymuştum.
Tema hatalı Hocam aşşagı İnerken Üst Kısım aşşagı İniyor. Bilginize + Bu 2.konun Açtıgın ! Bildirseydin adminlere açarlardi
Sayfalar: 1 2