MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Smile Kullanımı Hakkıında Sorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar sorum tr.mybbdepo.com yönetim ekibine sorum şu : sizin gülücükleri kullanabilirmiyim Gülümseme hepsini değil sadece yüz ifadelerini yani kullanırsam sizin için bir sorun olur mu ? Gülümseme olmazsa ne mutlu bana olursada canınız sağolsun Gülümseme Süper Melek - Masum

site adresimi de veriyim ne olur ne olmaz Gülümseme
Kod:
sanal-craft.besaba.com
Bu smileler zaten internette var hocam Gülümseme Birçoğu da paketlerin içerisinde mevcut. Gülümseme Almanızda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Gülümseme
(30-08-2013, Saat:16:58)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu smileler zaten internette var hocam Gülümseme Birçoğu da paketlerin içerisinde mevcut. Gülümseme Almanızda bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Gülümseme

Bencede pro pakette çoğu mevcut, forumun tüm smiliesleri ;

Bkz:
Kod:
tr.mybbdepo.com/misc.php?action=smilies&popup=true&editor=clickableEditor

(30-08-2013, Saat:17:46)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bencede pro pakette çoğu mevcut, forumun tüm smiliesleri ;

Bkz:
Kod:

MDP de ekli olduğu pro pakette ekli olduğu anlamına gelmez Göz kırpma
Saolun arkadaşlar ben bir kaç pakketten orya karışık bir şeyler yaptım Gülümseme
(30-08-2013, Saat:18:04)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-08-2013, Saat:17:46)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bencede pro pakette çoğu mevcut, forumun tüm smiliesleri ;

Bkz:
Kod:

MDP de ekli olduğu pro pakette ekli olduğu anlamına gelmez Göz kırpma

Hepsi dediğimi hatırlamıyorum, çoğu ekli dedim, ve çoğu ekli.

Tartışma forumu değil burası tartışmıyacağım iyi günler, iyi forumlar.
(30-08-2013, Saat:18:30)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hepsi dediğimi hatırlamıyorum, çoğu ekli dedim, ve çoğu ekli.
Tartışma forumu değil burası tartışmıyacağım iyi günler, iyi forumlar.

Benim tartışmak istediğimi kim söyledi. Bu forumda belkide en son tartışma çıkaracak kişi benim. Tanıyan tanır beni zaten sıkıntı yok Gülümseme Siz benim söylediğimi bu şekilde anladıysanız bu sizi ilgilendirir. Gülümseme

İyi Günler Dilerim Gülümseme
Tamam Beyler Sakin Gülümseme benim sorunum nasıl olsa çözüldü Gülümseme konu kilitleneblir ...