MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ilk temam ard26tr v1 görüşlerinizi bekliyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İnternet yardımıyla kendime bir tema yaptım.Daha yeni başlıyorum bu işe.temayı geliştirecegim.Görüşlerinizi bekliyorum
resim
resim
resim
resim
Güzel
yazılar küçük sadece
Malesef default tema editleyerek tema yapmış olmuyorsunuz dicem ama siz onuda yapamamışsınız. Tema yapıcaksanız çizip 0 dan kodlayın Gülümseme
Resim yok birşey yok sade üzgün
(21-08-2013, Saat:00:16)tangoo2455 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel
yazılar küçük sadece
Temanın toplu hali gördünüğü zaman daha rahat yorum yapılabileceği için web sayfasını ctrl - ile küçülttüm.

(21-08-2013, Saat:00:59)X-Spoorts Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Malesef default tema editleyerek tema yapmış olmuyorsunuz dicem ama siz onuda yapamamışsınız. Tema yapıcaksanız çizip 0 dan kodlayın Gülümseme
Dediğim gibi ilk temam.İnternetteki videolar sayesinde yaptım.Bu daha başlangıç.Şimdi şablonlardaki kodlari inceliyorum pek birşey anlamasamda biraz birşeyler anlıyorum.İnternetten html derslerine falan bakıyorum yolun başındayım ama birşeyler yapmaya çalışıyorumGülümseme
Yorumlarınız için teşekkürler.
Merhaba,
Konunuz gerekli bölüme taşınmıştır.Eğer indirme linki eklemeyipte öneri alacaksanız konularınızı serbest kürsüye açınız.
Temanıza gelince ;
Default temanın görünümleri daha durmaktadır biraz daha renk katmalısınız şeklini değiştirmelisiniz.
Temanıza bazı modifikasyonlar ekleyerek daha canlı hal almasını ve daha güzel görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.
(21-08-2013, Saat:23:21)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Konunuz gerekli bölüme taşınmıştır.Eğer indirme linki eklemeyipte öneri alacaksanız konularınızı serbest kürsüye açınız.
Temanıza gelince ;
Default temanın görünümleri daha durmaktadır biraz daha renk katmalısınız şeklini değiştirmelisiniz.
Temanıza bazı modifikasyonlar ekleyerek daha canlı hal almasını ve daha güzel görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler.