21-08-2013, Saat:00:08
21-08-2013, Saat:00:16
Güzel
yazılar küçük sadece
yazılar küçük sadece
21-08-2013, Saat:00:59
Malesef default tema editleyerek tema yapmış olmuyorsunuz dicem ama siz onuda yapamamışsınız. Tema yapıcaksanız çizip 0 dan kodlayın 

21-08-2013, Saat:02:42
Resim yok birşey yok sade 

21-08-2013, Saat:13:44
(21-08-2013, Saat:00:16)tangoo2455 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]GüzelTemanın toplu hali gördünüğü zaman daha rahat yorum yapılabileceği için web sayfasını ctrl - ile küçülttüm.
yazılar küçük sadece
(21-08-2013, Saat:00:59)X-Spoorts Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Malesef default tema editleyerek tema yapmış olmuyorsunuz dicem ama siz onuda yapamamışsınız. Tema yapıcaksanız çizip 0 dan kodlayınDediğim gibi ilk temam.İnternetteki videolar sayesinde yaptım.Bu daha başlangıç.Şimdi şablonlardaki kodlari inceliyorum pek birşey anlamasamda biraz birşeyler anlıyorum.İnternetten html derslerine falan bakıyorum yolun başındayım ama birşeyler yapmaya çalışıyorum

Yorumlarınız için teşekkürler.
21-08-2013, Saat:23:21
Merhaba,
Konunuz gerekli bölüme taşınmıştır.Eğer indirme linki eklemeyipte öneri alacaksanız konularınızı serbest kürsüye açınız.
Temanıza gelince ;
Default temanın görünümleri daha durmaktadır biraz daha renk katmalısınız şeklini değiştirmelisiniz.
Temanıza bazı modifikasyonlar ekleyerek daha canlı hal almasını ve daha güzel görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.
Konunuz gerekli bölüme taşınmıştır.Eğer indirme linki eklemeyipte öneri alacaksanız konularınızı serbest kürsüye açınız.
Temanıza gelince ;
Default temanın görünümleri daha durmaktadır biraz daha renk katmalısınız şeklini değiştirmelisiniz.
Temanıza bazı modifikasyonlar ekleyerek daha canlı hal almasını ve daha güzel görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz.
23-08-2013, Saat:13:37
(21-08-2013, Saat:23:21)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Temanıza gelince ;
Yorumunuz için teşekkürler.