MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: [Bilgi]Google Sandbox Nedir ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Dünyanın en büyük arama motoru olma sıfatını halen daha elinde tutan Google, kullanıcının aradığı içeriğe hemen ulaşmasını sağlayabilmek için çeşitli algoritmalar geliştirmiştir. Bu algoritmalardan birisi, belki de en tehlikelisi ise çoğu webmaster’ın mutlaka muzdarip olduğu Sandbox‘tur. Sandbox’a giren siteler arama sonuçlarında ilk sayfada gözükmez, daha arka sayfalara atılır. Dolaylı olarak ani hit düşüşünü doğuran bu durum genellikle backlink alımlarında aşırıya kaçılması sonucu oluşur. Kesin bir çözümü henüz yok, ancak istikrarı bozmadan siteye özgün içerik girmenin ve filtreye girmiş sitelerden backlink alımının durdurulması webmaster forumlarında tavsiye edilen önergeler arasında yerini alıyor.
ALINTI
Alıntıdır diye belirtseydiniz :

Kod:
http://seo.websitem.com.tr/google-sandbox-nedir-sandboxa-dusmemek-icin-neler-yapilmasi-gerekir.html
(02-08-2013, Saat:18:34)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alıntıdır diye belirtseydiniz :

Kod:
http://seo.websitem.com.tr/google-sandbox-nedir-sandboxa-dusmemek-icin-neler-yapilmasi-gerekir.html

alıntı ama belirttiğin siteden değil başka bi siteden Süper
Nerden aldığınız beni ilgilendirmiyor açıkcası hocam ben sadece alıntı yaptığınızı size hatırlatmak istedim küçük bir not ekleyin alıntıdır diye de yazan kişinin emeği boşa gitmiş olmasın Gülümseme
Hocam açtığınız tüm alıntı konuların altına kaynak link ekleyin. Yoksa hepsini silicem Gülümseme
(02-08-2013, Saat:18:52)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam açtığınız tüm alıntı konuların altına kaynak link ekleyin. Yoksa hepsini silicem Gülümseme

valla bunu en başında deseniz mümkündü ancak hepsini kapattım ve gizli mod kullanıyorum
(02-08-2013, Saat:19:04)xdersf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]valla bunu en başında deseniz mümkündü ancak hepsini kapattım ve gizli mod kullanıyorum

O Zaman Konuları düzenleyin. Başlıkları renklendirin ve sonuna "alıntıdır" Kelimesini ekleyin. Buna da hayır derseniz konuları göremeyeceksiniz malesef Gülümseme
(02-08-2013, Saat:19:07)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-08-2013, Saat:19:04)xdersf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]valla bunu en başında deseniz mümkündü ancak hepsini kapattım ve gizli mod kullanıyorum

O Zaman Konuları düzenleyin. Başlıkları renklendirin ve sonuna "alıntıdır" Kelimesini ekleyin. Buna da hayır derseniz konuları göremeyeceksiniz malesef Gülümseme

SEN BANA taktın ya neyse ekliyorum en altlarına
Sayfalar: 1 2