MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mail Gönderme Kuyrukta Sorunu Çözümü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar,
Üyelere Mail veya Özel Mesaj göndermek istiyorsunuz ve Gönder seçeneğine bastığınızda "Statüler" Sekmesi altındaki yazı "Kuyrukta" diyor ve göndermiyor ise sorunun çözümüne bakınız.

İlk olarak bir mesaj nasıl oluşturulur ? : Admin KP >> Üyeler & Gruplar >> Toplu Mail Sistemi >> Yeni Mail Oluştur >> Gerekli Adımları Uygulayın ve Sonraki Adıma geçiniz >> 2.Adımda tek bir kişiyemi yoksa belirli bir kullanıcı grubuna mı yollayacaksınız seçiniz ve sonraki adıma geçiniz. >> 3. adımda Gönderilme Tarihi'ni istediğiniz gibi ayarlayın ama bugün olarak seçtiğinizde ve gönder dediğinizde "Toplu Mail Sorgusu" bölümünde Kuyrukta olarak gözükecektir.Eğer gözükmüyor ise gönderilmiştir.

Sorunun çözümü olarak ;
Admin KP >> Araçlar & Bakım >> Görev Yöneticisi >> Görev adlı sekmeden >> Mass Mail görevinin yanındaki (sağ tarafındaki) Küçük saat ikonuna tıklayınız.Yani görevi şimdi çalıştır anlamına geliyor.O ikona tıkladığınızda mail istediğiniz kişiye/gruba gönderilecektir.
Gönderildiğini anlamak için "Toplu mail sistemi" ne giriniz ve orada gördüğünüz gibi kuyrukta olan bir görev göremeyeceksiniz.

Resimli anlatım ;
resim

Saygılarımla.