MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merhabalar... Bir eklenti arıyorum ama bulamadım bir bakamısınız.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar şuan bu mesajıda yazdıgım panelin gelişmişini istiyorumda.

mesela bu yazıyı kalınlaştırmak için kullandıgım kod bu yazıyı yazdıgım yerde çıkmadan yazının direk kalınlaşabileceği bir mesaj paneli yani.

üstteki yazıyı kalınlaştırdım fakat [b) gibi kod oldu.. o kod olmadan direk kalınlaşacak yazı bu panelde.

yani oyuncehennemi'indeki vb. gibi. bulursanız öyle bir myBB eklentisi çok yardımcı olmus olursunuz.. MyBB versiyonum 1.6'dır.
Yani sen bir kere kayıtlı yapacaksın hep öyle olacak öyle mi ?

Dediğimi diyosan kesinlikle banada bulursan ö.m at Gülümseme banada lazım
(09-05-2012, Saat:22:47)bilalekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yani sen bir kere kayıtlı yapacaksın hep öyle olacak öyle mi ?

Dediğimi diyosan kesinlikle banada bulursan ö.m at Gülümseme banada lazım

bak kardeşim simdi oyuncehennemi.com'a gir... orda yeni bir konu aç örnek olarak

sonra açtıgın konudaki yazıları kalınlaştır.. daha konuyu açmadan yazıları yzdıgın yerde kalınlaşıyor fln işte onu söylüyorum.
Onlara gelişmiş editör deniliyor.Mybb için şu an böyle eklentiler var ama sitemiz bu eklentileri tavsiye etmemektedir
mybb wysiwyg editor diye arattır bulursun.

Ama kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem siteni alt üst eder.
Bende tavsiye etmem bir aralar turkmmo adlı sitedede vardı kaldırdılar. Tavsiye etmem yani normalleri daha iyi boşver Açık Ağızlı Gülümseme
arkadaşım kontrol panelinden ayarlarını düzenleye tıkla orda görürsün bildiğim kadarıyla olması lazım.