MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: şikayetim var
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar kimse site adreslerini code tag içine almıyo ben bu yüzden %20ceza aldım bilmediğim halde adam konuyu açıyo tüyüyo düzenlenmiyoda eee sorun bu
(30-07-2013, Saat:21:32)bitanem03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar kimse site adreslerini code tag içine almıyo ben bu yüzden %20ceza aldım bilmediğim halde adam konuyu açıyo tüyüyo düzenlenmiyoda eee sorun bu

Sen hakediyorsun çünkü, kimseye tek seferde ceza vermiyorlar, 1 kere uyarır, 2 kere uyarır, 3. seferde basarlar cezayı, bu sistem böyle, ayrıca %20 cezan olsa nolucak olmasa nolucak seni etkiliyormu ? hayır, ozaman böyle alakasız konular açma Süper
Diğer kişilerin uyarı almadığını nerden biliyorsunuz... ??
(30-07-2013, Saat:21:51)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-07-2013, Saat:21:32)bitanem03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar kimse site adreslerini code tag içine almıyo ben bu yüzden %20ceza aldım bilmediğim halde adam konuyu açıyo tüyüyo düzenlenmiyoda eee sorun bu

Sen hakediyorsun çünkü, kimseye tek seferde ceza vermiyorlar, 1 kere uyarır, 2 kere uyarır, 3. seferde basarlar cezayı, bu sistem böyle, ayrıca %20 cezan olsa nolucak olmasa nolucak seni etkiliyormu ? hayır, ozaman böyle alakasız konular açma Süper

Kaç kere gördün
(31-07-2013, Saat:00:07)bitanem03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kaç kere gördün

Kaç aydır forumdayım, her konuya yorum atmasamda, her zaman girmesemde olan biteni farkediyorum yani Melek - Masum