MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Menüdeki Küçük Reismleri Değiştiremiyorum LÜTFEN YARDIMM!!!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar
Kullandığım sürüm:1.6
Tema: ProtemaV1
Site Adresim:
Kod:
http://destek.pusku.com

Arkadaşlar Ya Bendeki menüdeki resimleri değiştiremiyorum yani nerden değiştirebilirim bu küçük resimleri yanıtlarsanız gerçekten memnun olurum şimdiden teşekkürler

resim

1 kişi yokmu yahu şuna cevap verecek!.......
Merhaba ;

Öncelikle linkinizi code tagı içerisine almayı unutmayın. Linklerinizi code tagı içerisine almazsanız ceza alırsınız. Ayrıca konunuza belirli bir süre sonra cevap gelmezse "rapor et" butonunu kullanın...

Sorununuza gelince;

Bahsettiğiniz menünün kodları

Admin paneli Sağ Ok Temalar & Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Kullandığınız Temanın Şablonları Sağ Ok Header Şablonları Sağ Ok Header şablonun içerisinde yer almaktadır.
pardon neyse ben oraya giriyorum fakat orada sadece menü isimlerini değiştirebiliyorum o küçük resimlerle ilgili bişey yok
resim
Kırmızı alan içerisine aldığınız kodların içerisinde <span class diye başlayan kod resim eklemenizi sağlar.

yani <span class="forums"> kodundaki forums isimli ikon büyük ihtimalle images klasöründe vardır. İkon ismini değiştirip aynı isimdeki ikonu tekrar images klasörüne atın.Eğer yapamazsanız bu kodu silip yerine resim kodu ekleyin.

Bu işlemleri yaparken mutlaka yedek alın. Oluşabilecek hata ve sorunlardan biz sorumlu değiliz...
komple <span class="forums"> kodunu silipmi ekliyim resim urlsini
(30-07-2013, Saat:19:31)CanoKan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]komple <span class="forums"> kodunu silipmi ekliyim resim urlsini

evet span ile başlayan kodları silip resim URL sini ekleyin ama işlem öncesinde yedek alın.