MyBB için bir eklenti çevirisi yapmayı planlıyorum
önce kendim kurup denemek istedim bir konuda takıldım mybb indirme sayfası kategori konusunda sıkıntı oldu Black Cat hocamda çözemedi kendine güvenen gelsin çözerse çeviriye onunda adını eklerim
facebooktan eklerseniz daha rahat konuşuruz yoksa pm atın
(29-07-2013, Saat:16:49)Takipcİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MyBB için bir eklenti çevirisi yapmayı planlıyorum
önce kendim kurup denemek istedim bir konuda takıldım mybb indirme sayfası kategori konusunda sıkıntı oldu Black Cat hocamda çözemedi kendine güvenen gelsin çözerse çeviriye onunda adını eklerim
facebooktan eklerseniz daha rahat konuşuruz yoksa pm atın
Ben Sana Yardımcı Olabilirim

facebook adresinin var mı
yoksa eklentiyi sana vereyim kategori eklemeyi dene kendin gör
bunu çözebilecek babayiğit aranıyor çözerim dersen
ekle
Kod:
facebook.com/ahmettalha0
İlginç Ve Saçma Bir Konu Olmuş.Öncelikle çevirdiğiniz eklenti ismi indirdiğiniz siteyi paylaşmamışsınız.Ayrıca aldığınız hatada ortada yok.Ayrıca sırf insanlarla sorununuzla ilgilensin diye kullanıcılara babayiğit gibi hitaplar kullanmayanız.
dikkat ederim sorun değil Emre eklentiyi çevirip çevirmeyeceğim kesin değil zaten resme bakarsan ne eklentisi olduğunu görürsün ayrıca konu kilitlenebilir sorun çözüldü
Eklenti çevirmelerini gereksiz buluyorum, 2-3 satır ingilizceyide bilmiyorsan forumlarda işin ne değilmi