MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: gelişmiş portal sorunu 1.6 mybb
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
(24-07-2013, Saat:17:23)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında şu En çok tercih edilen video oyunları kısmından da olabilir... Çünkü o eklentinin kendi varsayılan bir ayarı var o kısımı kaldırmayı deneyin. Eğer olmazsa hangi resim boyutlandırıcıyı kullandığınızı belirtin yardımcı olayım.

Hocam portal ortasindaki manset resimlerini kaldirdim fakat durum hala ayni üzgün kullandigim resim boyutlandirici ise: G33K Resim boyutlandırıcı

mybb sürüm: 1.6.10 tema: eva teması mıdır nedir oyle bişey Açık Ağızlı Gülümseme

edit: hocam o ana sayfadaki resimi kaldırdım sorun mansette degilmis ana sayfadaki büyük resmi kaldırdım sorun cozuldu fakat ben soyle bisey istiyorum istedigim kategorideki yayinlar çıksa portalda onu soyleyebilirmisin bana nasıl yapicam ? her kategorideki baglanti cikiyor portalda yani en son konular
Resim boyutlandırıcı olarak birde bu eklentiyi deneyin.

Kod:
http://mybbdepo.com/sayfaya-sigdir-resim-boyutlandirici-her-resmi-kucultuyor-ayri-duzenleme-yok-konusu.html
(24-07-2013, Saat:17:37)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Resim boyutlandırıcı olarak birde bu eklentiyi deneyin.

Kod:
http://mybbdepo.com/sayfaya-sigdir-resim-boyutlandirici-her-resmi-kucultuyor-ayri-duzenleme-yok-konusu.html

Maalesef hocam, olmuyor Mahcup lütfen yardım edin şu sorunu çözeyim.
Anlaşılan böyle olmayacak acaba portalda istediğimiz yazıyı (kategoriyi) yayınlama var mı ? varsa nasıl yapıcam ? en son yazılan yazıları otomatik yayınlıyor ben istiyorumki benim yazı yazdıgım yani benim istediğim kategoriyi yayınlasın.
Eklentinin admin paneli kısmından genişlik ayarını yaptınız mı? Genelde auto yazar. O Kısmı 200-300 yapın. Eğer düzeltmediyseniz çalışmaz.
(24-07-2013, Saat:17:45)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eklentinin admin paneli kısmından genişlik ayarını yaptınız mı? Genelde auto yazar. O Kısmı 200-300 yapın. Eğer düzeltmediyseniz çalışmaz.

Hocam olmuyor üzgün dediğiniz sadece forum konusunda geçerli oluyor üzgün portal sayfası yine aynı yine aynı
Ben kendi sitemde "G33K Resim boyutlandırıcı" kullanıyorum portal daki resimleride boyutlandırıyor sanırım ya yanlış kuruyorsunuz yada sizin kullandığınız portalda arıza var.
İlk olarak sorunun resimden mi başka birşeydenmi olduğunu anlamak için portal ayarlardan gösterilecek forumları silin bakalım düzelecekmi portal.
Resim boyutlandırıcının kodlarını portal şablonuna elle eklemeyi deneyin büyük ihtimal sorun çözülücektir otomatik olarak portala ekleyemiyordur kodları
(24-07-2013, Saat:18:09)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben kendi sitemde "G33K Resim boyutlandırıcı" kullanıyorum portal daki resimleride boyutlandırıyor sanırım ya yanlış kuruyorsunuz yada sizin kullandığınız portalda arıza var.
İlk olarak sorunun resimden mi başka birşeydenmi olduğunu anlamak için portal ayarlardan gösterilecek forumları silin bakalım düzelecekmi portal.

Hocam şimdi portal ayarlarından gösterilecek forumlar konular kısmına 0 yazdım portala girdim sorun düzeldi. O kısma 2 yazıyorum ilk forumun kodunu resimden dolayı sağa kayıyor küçültülmüyorda. Resim küçültme eklentisi portala etki etmiyor bunu gördüm.

(24-07-2013, Saat:18:12)The PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Resim boyutlandırıcının kodlarını portal şablonuna elle eklemeyi deneyin büyük ihtimal sorun çözülücektir otomatik olarak portala ekleyemiyordur kodları

Hocam birsürü kod var aralarından seçmekte zorlanıcam hatta yapamıcam yapsam bile portal şablonunun neresine yapıştırcam anlayamadım üzgün
Sayfalar: 1 2 3 4