Açıklama: Arkadaşlar bayağdır grafik işleri ile uğraşıyorum ve sitemin ranklarını satışa çıkarıyorum.
Rankların Yapımcısı : MeLoNCoLiXx
Teslim Edilecek Klasör İçeriği:
- Yapılmış ranklar
- Rankların psd dosyası
- Styles vs.
İstenilen Ücret:
****** Mobil Ödeme:5 - 10 TL Arası (Turkcell)
****** Paypal:5 - 10 TL Arası
Ödeme Yöntemleri: Banka hesabına havale
Not: Eğer mobil ödeme için çok ısrar olursa 1-2 satışı mobil ödeme olarak kabul edebilirim.
Rank Resimleri :

kusura bakma ama etmez 5-10 tl artık neredeyse temalar 10 tl ye satılırken verilmez
bide photoshop çok gelişti bir sürü styles var bende yaklaşık 1 sayfada 140 styles var kendim topladım istesem bunları 2-3 dk yaparım tek eksik font farklı olur basit bir şey ama yinede alıcı olacaktır
(21-07-2013, Saat:05:40)Takipcİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kusura bakma ama etmez 5-10 tl artık neredeyse temalar 10 tl ye satılırken verilmez
bide photoshop çok gelişti bir sürü styles var bende yaklaşık 1 sayfada 140 styles var kendim topladım istesem bunları 2-3 dk yaparım tek eksik font farklı olur basit bir şey ama yinede alıcı olacaktır
Sende haklısın kardeşim ama alan bayağ oldu sitelerinde kullanıyorlar mı onun hakkında hiçbir fikrim yok.
Hayırlı Satışlar Bol Kazançlar
(21-07-2013, Saat:12:10)Edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı Satışlar Bol Kazançlar
Eyvallah kardeşim.
Arkadaşım bu rank seti'ni birsürü sitede gördüm satılır satılmasınada fikir size ait değil.. Bildiriyorum..
Kardeşim bildir sana kalmış bu rank bana ait kesinlikle hiçbir yerden ne alıntı yaptım nede birşey çaldım.
Evet dediğin gibi çoğu sitede buna benzer ranklar var ama aynısı yok.
İnsan insana benzer derler , rank neden benzemesin belki benzetmeye çalıştıysam ?
(21-07-2013, Saat:15:15)X-Spoorts Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşım bu rank seti'ni birsürü sitede gördüm satılır satılmasınada fikir size ait değil.. Bildiriyorum..
Bahsettiğiniz durum ile ilgili kanıtınız varsa konu altına ekleyin.