MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yazdığım Şikayet//Sizce Nasıl ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Bu Konumu Okursanız Anlarsınız OLayı Şimdi Yazdığım Şikayeti Göstereceğim:
http://mybbdepo.com/profosyonel-pakette-...onusu.html
TürkçeüzgünBozülmüş hali)
PHP Kod:
Linkteki site telif hakları linkleri yerine kendi linklerini koyduEn kısa sürede gerekli olmalıdırTelif Hakları mybb.com 'dur bağlantıların değiştirlmesi yasaktır..
Warez Tema Kullanarak Telif Haklarını İhlal Eden Site:
http://forumzip.tk/
Site'
yi Serverlerinizden Silin.
teşekkürler
Bağımsız İnternet Denetleyicisi 
İngilizce:
PHP Kod:
Links Copyright themeclear and put their links and their namesShould be required as soon as possibleYou have to be links to the original copyright mybb.com 'stop.
Violated the copyrights of using the theme warez site:
http://forumzip.tk/
Please delete the site 
Thank You 
Independent Internet Controller 
Hocam forumu ne kadar kirletiğinizin farkında mısınız ? Bizce iyi olmuş veyahut kötü olmuş dememizin size bir yararı dokunmuyacak veya şikayetinizde bir etki yaratmayacaktır.

Burada ki kişilerede bir yararı dokunmayacaktır.Burası bir mybb destek forumudur gereksiz yere böle boş konular forumu kirletmekten ve bilgi kirliliğinden başka birşeye yaramamaktadır.

Eğer bir web sitesini telif haklarını suçlamak için sadece bu yetmez hocam kanıtlıyacaksınız mahkemeye gitceksiniz avukat tutcaksınız aylar sonra dava olcak vs böyle yazmakla şikayet olmaz Göz kırpma

Bir konuda bilginiz var ve bu konu hakkında paylaşım yapmak istiyorsanız yapın fakat bu tarz konularla kirletmeyin şu güzelim forumu...Bu konuda ne bilgi verdiniz, ne yararı dokundu bize merak ediyorum Kızgın - Sinirli
Şikayet etsende bir sonuç çıkmaz.Web hosting şirketleri satış işlemine bakar.Satmış olduğu sitenin kullanıcısı temadan yapımcı bilgilerini kaldırmış,kaldırmamış diye bakmaz.
Merhaba,
Ücretsiz bir siteyi istediğin kadar şikayet etsende sonuç olarak birşey olmaz eğer ücretli bir site olsaydı Machine'nin dediği gibi mahkemelerde uğraşıp dava açabilirdiniz.Burada bizim yapabileceğimiz tek bir şey var O kişilere destek vermemektir.
Sanırım konu çözüme kavuşmuş gerekli sözler söylenmiş her iki konuda kilit + çöp