18-07-2013, Saat:13:17
MyBB Sürümü :1.6.10
Kurulu Eklentiler :
Sorun açıklaması : hocam siteye girdiğinizde bu rütbeler konusunun anasayfadan bakarsanız boş kalıyor beyaz yani tam üstteki mavi çubukla alt kısım uyuşmuyor
Hata Ekran Görüntüsü :
MyBB Sürümü :1.6.10
Kurulu Eklentiler :
Sorun açıklaması : hocam siteye girdiğinizde bu rütbeler konusunun anasayfadan bakarsanız boş kalıyor beyaz yani tam üstteki mavi çubukla alt kısım uyuşmuyor
Hata Ekran Görüntüsü :(18-07-2013, Saat:13:23)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Thead ve tcat kısmı kısalmış en son hangi değişiklikleri yaptınız kodlarda
(18-07-2013, Saat:13:39)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]forumbit_depht1_cat şablonlarınızı ve forumbit_depht2_cat_forum şablonlarınızı verir misiniz?
(18-07-2013, Saat:13:42)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben bir şey yapmadım hocam ben sadece ikon kodunu düzenledim o kadar.Yani http://mybbdepo.com/on-off-iconlari-yeri...onusu.html buradaki kodu uyguladım.Hemen yanlış anlaşılacak bir durum yaratmassanız sevinirim.yok hocam yanlış diye değil hani sizin yaptıgınızı belirttim ben anlamıyorum bu konulardan webmaster değilim ben
(18-07-2013, Saat:13:43)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam ikon konunuz da benim verdiğim en son kodları alıp sitenize ekler misiniz dediğim gibi belki düzelir önce şablonun eski halinin yedeğini alın ama.