Site Adresi :
Kod:
http://shopgamers.com
MyBB Sürümü : 1.6.10
Kurulu Eklentiler :
Eklenti Kontroller
Akismet (1.2.2)
Akismet forumunuzda Önemsiz Mesajları yönetmenizi sağlayan bir programdır.
Oluşturan MyBB Group Yükle & Aktifleştir
Gizli İçerik Plugin (1.0)
Hello World! (1.0)
Profesyonel Duyuru (v1.1 BETA)
Anasayfada gelişmiş duyurular.
Sayfa Yöneticisi (1.5.2)
ProStats (1.7.5)
Professional stats for MyBB. (Settings)
Sorun açıklaması : Yazı Rengi Degiştirme Paneli - İmza Resmi Eklerken Cok büyük Olması - K.panelin sag alt köşesindeki Cod yazılar Sorunu
Hata Ekran Görüntüsü :
Benm kullandıgım temada Bu alandaki yazı türü yazı boyutu vs. Simgeleri falan yok
BÖYLE Bir sorun var nasıl eklerim ?

İmzayı küçültmek için "İmza Boyutu" Eklentisini yükleyebilirsiniz.Editör sorunu ise 2 türlü düzelebilir.
Editör.js dosyasını orjinale dönüştürünüz eğer sorun devam ediyor ise headerinclude şablonunu orjinale dönüştürünüz.
Birde son olarak sitenizde o koda benzer birşey göremedim.
(17-07-2013, Saat:17:01)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İmzayı küçültmek için "İmza Boyutu" Eklentisini yükleyebilirsiniz.Editör sorunu ise 2 türlü düzelebilir.
Editör.js dosyasını orjinale dönüştürünüz eğer sorun devam ediyor ise headerinclude şablonunu orjinale dönüştürünüz.
Birde son olarak sitenizde o koda benzer birşey göremedim.
Teşekkürler Galiba Adminler görebiliyor Profilime girdigimde Öle yazi cikiyorda js dosyalarını deniyecegim İnşallah düzelir .
1-2 Düzelttim. Fakat Şu köşelerde hala Öle kodlar var

Sitenize üye oldum baktım o kodları gene göremedim.Büyük ihtimalle sadece sizde çıkmaktadır.Yüklediğiniz bir eklenti sayesinde olabilir.Orada yazan yazı Sitenizin bilgilerini veriyor.
Hocam global.css 'den debug kodlarını siliniz sorunuz düzelecektir.Bir kaç araştırma yaptım öyle birşeye rastladım.Konu kilit.