MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Filezilla 553 Hatası Alıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
PHP Kod:
http://charliglies.net84.net/ 
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.10
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Filezilladan Bi dosyayı silmeden başka dosya resim vs atamıyorum düşündümkü 000webhostun verdiği 15000mgb lık limit dolmuş olabilir diye baktım panele sadece %3 ünü kullanıyorum neden kaynaklınıyor 000webhosta tickt hakkım doldu
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
Durum: D:\267.png karşıya yüklemesi başlıyor
Komut: PASV
Yanıt: 227 Entering Passive Mode (31,170,160,79,5,239)
Komut: STOR 267.png
Yanıt: 553 Can't open that file: No space left on device
Hata: Kritik dosya aktarım hatası
Hosting ile bağlantınız kesiliyor.

Bu hata dosya aktarırken mi oluyor yoksa bağlanırken mi?
(16-07-2013, Saat:00:04)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hosting ile bağlantınız kesiliyor.

Dosya Aktarırken oluyor bağlanırken süper hızlı iyi bağlanıyor ama dosya aktarırken bu hatayı alıyorum.
(16-07-2013, Saat:00:11)#Xdersf™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-07-2013, Saat:00:04)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hosting ile bağlantınız kesiliyor.

Dosya Aktarırken oluyor bağlanırken süper hızlı iyi bağlanıyor ama dosya aktarırken bu hatayı alıyorum.

Dosyaları atarken hosting ile bağlantı kesiliyor. Bu sorun genelde ücretsiz hostinglerde olur. Çözümü bildiğim kadarı ile yok... Çünkü ücretsiz hostinglerde ticket atıp yardım istemiyorsunuz.
(16-07-2013, Saat:00:25)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-07-2013, Saat:00:11)#Xdersf™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Dosyaları atarken hosting ile bağlantı kesiliyor. Bu sorun genelde ücretsiz hostinglerde olur. Çözümü bildiğim kadarı ile yok... Çünkü ücretsiz hostinglerde ticket atıp yardım istemiyorsunuz.

desne 24 saat beklicez üzgün yardımın için teşekkürler