editörün adını versene süpermiş yanı renkleriyle filan kopyalıyo ha ilginç

mavi alana grlisek editöre buton eklenmiş korkulacak bişey yok editörü editlemiş aldığın paketin sahibi isteyen ekleyebilir istediği butonu ders var forumda
(10-07-2013, Saat:15:48)#Xdersf™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]editörün adını versene süpermiş yanı renkleriyle filan kopyalıyo ha ilginç
mavi alana grlisek editöre buton eklenmiş korkulacak bişey yok editörü editlemiş aldığın paketin sahibi isteyen ekleyebilir istediği butonu ders var forumda
Bilader konuyu okumadan mı yorum yapıyorsun yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun ?
PRO V8 Sıfır paket kurdum diyorum birden bire ortaya çıktı diyorum sen ne anlatıyorsun.

Gelişmiş editör kardeşim.
(10-07-2013, Saat:19:02)Emmioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelişmiş editör kardeşim.
Bu şekilde mantık yürütüp bu yorumu atmak için çok çabalıyor musunuz ?
Biraz konuyu okumayı deneseniz daha mantıklı şeyler çıkar ortaya. Okumak sana bir şey kaybettirmez aksine kazandırır bunu unutma... Bir gün eline bir şey verirler okumadan imzalarsın sonra çık bakalım çıkabilirsen işin içinden...
(10-07-2013, Saat:19:28)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-07-2013, Saat:19:02)Emmioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelişmiş editör kardeşim.
Biraz konuyu okumayı deneseniz daha mantıklı şeyler çıkar ortaya. Okumak sana bir şey kaybettirmez aksine kazandırır bunu unutma... Bir gün eline bir şey verirler okumadan imzalarsın sonra çık bakalım çıkabilirsen işin içinden...
Koyduğun konu başlığına bak istersen ?
(10-07-2013, Saat:19:30)Emmioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-07-2013, Saat:19:28)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-07-2013, Saat:19:02)Emmioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelişmiş editör kardeşim.
Koyduğun konu başlığına bak istersen ?
Hocam siz konu içeriğini okumayıp başlığa göremi yorum yapıyorsunuz
Gelismis Editör Pro Paket icerisinde bulunmaz. Admin Kp -> Eklentiler Bölümünde Mutlaka vardir. Ayrica Bizim tarafimizdan Gelismis editr icin deste alamazsiniz.