MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forum Yazıları Ortalandı ve Mesaj Simgeleri Gözükmüyo
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi forumdaki yazılar ortalandı bunu nasıl çözebilirim...

resim

birde orda dikkatle bakarsanız üç nokta simgesi vra kutucuk içine aldım onu nasıl yok ederim...

yardımlarınızı bekliyorum...Süper
Aynı sorun bende de var
Hocam En Son Hangi Şablonla Uyguladınız Ayrıca Hangi Bölümlerde Böyle Oluyor Sadece O Bölümde Mi Oluyor?
(28-05-2012, Saat:14:04)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam En Son Hangi Şablonla Uyguladınız Ayrıca Hangi Bölümlerde Böyle Oluyor Sadece O Bölümde Mi Oluyor?

Konu ve forum gösterimi ve de index şablonu side boxes eklentisini kurduktan sonra böyle oldu. Localde tema editliyordum. Eklenti kurduktan sonra farkettim.
Hocam Sadece Ana Sayfada İse Önce eklentiyi kapatıp deneyin olmadıysa index şablonların içinde herhangi bir <center> kodu var onu silin düzelir
Hocam Ya İndex Şablonuna Center Kodunu Eklediniz Eklediyseniz Silin. Yada global.css > container ' i Editlediniz. Edilediniz ise altaki sırayı izleyin

global.css > container'a Girin Basit Düzenlemede Yanda kutuda Bunu bulun text-align: center; bunla text-align: left; Değiştirin