MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Projem Scriptext için Çizim Çalışması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Yakında hayata belki geçireceğim bir proje olacak olan Scriptext - Script paylaşım platformu'nun çizim çalışmasının beta versiyonu:

resim
Hocam güzel gerçekten. Projeyi gerçekleştirirseniz forumda paylamayı düşünüyormusunuz ?
(24-06-2013, Saat:00:20)Crenpesc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam güzel gerçekten. Projeyi gerçekleştirirseniz forumda paylamayı düşünüyormusunuz ?

Özel bir yazılım olacak hocam, kendim kodlayacak kadar bilmiyorum PHP ama belki de birilerine yazdırırım.
(24-06-2013, Saat:00:35)Breezep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-06-2013, Saat:00:20)Crenpesc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam güzel gerçekten. Projeyi gerçekleştirirseniz forumda paylamayı düşünüyormusunuz ?

Özel bir yazılım olacak hocam, kendim kodlayacak kadar bilmiyorum PHP ama belki de birilerine yazdırırım.
Tamam hocam. Sabırsızlıkla bekliyoruz Gülümseme
(24-06-2013, Saat:10:32)Crenpesc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-06-2013, Saat:00:35)Breezep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Tamam hocam. Sabırsızlıkla bekliyoruz Gülümseme

Tasarım nasıl gidiyor diye sormuştum ama, teşekkürler Gülümseme
Gayet iyi gidiyor hocam Gülümseme
Teşekkürler.
akıl vermeyi sevmem ama sen sormuşsun,
yukarda butonlar stilini değiştirirsen daha iç açıcı olur diye düşünüyorum,,,,
Sayfalar: 1 2